Cât de generos este el, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 14 aprilie 2022, 12:08

Săgetător

Săgetătorii sunt destul de generoşi, dar nu trebuie să exagerezi cu cerinţele. Lasă-l să îţi cumpere el cadouri şi să facă pe cavalerul, deoarece dacă începi tu să ridici pretenţii, se va enerva repede şi va „închide robinetul”.

Capricorn

Capricornii sunt aproape la fel de zgârciţi ca racii, deşi un asemenea nivel este greu de atins. Nu te aştepta la cadouri scumpe, la surprize şi vacanţe costisitoare. Dacă te iubeşte, s-ar putea să facă o excepţie sau două, aşa că dacă primeşti ceva de la el, bucură-te repede, cine ştie când mai apuci din nou aşa onoare.

Vărsător

Vărăstorii sunt atât de generoşi încât riscă să dea faliment în fiecare lună, după salariu. Dorinţa lor de a binedispune pe toată lumea îi duce spre pierzanie, deoarece ar cumpăra orice ca să intre în graţiile persoanei iubite.

Peşti

Nativii din peşti sunt foarte romantici dar foarte zgârciţi. Dacă te întrebai cât de generos este el, în funcţie de zodie, află că aproape deloc. Deşi iubeşte să cumpere lucruri frumoase pentru casă şi familie, nu prea aruncă banii pe cadouri şi surprize pentru tine.

Sursa foto bărbat bani: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!