Care sunt atuurile tale fizice, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 09 martie 2020, 12:51

Balanță

Principalul atu al femeii Balanță este privirea pătrunzătoare. Are adesea ochi foarte frumoși, în nuanțe rar întâlnite de albastru sau verde, dar și negru intens.

Scorpion

Reprezentantele acestei zodii se disting printr-o eleganță care le este firească, printr-o grație în mișcări și o finețe care le conferă un aer princiar. Ochii hipnotici, misterioși și pielea fină contribuie la frumusețea acestei zodii.

Săgetător

Femeia Săgetător se remarcă prin trăsăturile sale inocente și tenul curat. Trăsăturile faciale de copil sunt acompaniate de un zâmbet irezistibil, adeseori cu gropițe în obraji, care îi confer acestei native un aer sexy și jucăuș în același timp.

Capricorn

Femeia Capricorn are o sexualitate puternică, ieșită din comun. Nu are forme generoase, dar are o privire pătrunzătoare și în mod sigur poate stârni fanteziile oricărui bărbat. Nefiind mare oratoare, se folosește de privire pentru a comunica, mai mult decât de cuvinte.

Vărsător

Caracteristici pentru nativele Vărsător sunt ochii mari și pierduți în lumi numai de ele știute, revărsând un aer de visare și de fragilitate. Tenul palid, aproape transparent este în armonie cu întreaga lor făptură diafană și ștearsă.

Pești

Calitatea definitorie a acestei zodii este mersul fluid și unduit, care scapă priviri. De asemenea, femeia Pești are o privire intimidantă, aparent absent la ceea ce este în jurul ei. Ochii mari se pierd într-un punct nedefinit, lucru care îi aduce un plus de mister.

Citește și – Horoscopul lunii Octombrie 2016

Foto – 123rf, shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2