Învaţă să îţi foloseşti intuiţia în funcţie de zodie

De Stela Moisescu, pe

Balanţă: ai o atenţie sporită la detalii, aşa că atunci când mai multe persoane se uită în aceeaşi direcţie, tu vezi cele mai multe lucruri. Reuşeşti să vezi detalii deosebite în imaginile de pe cărţile de tarot, de exemplu.

Scorpion: când iubeşti cu adevărat îţi descoperi şi al şaselea simţ, căci iubirea te inspiră cel mai tare. Într-o relaţie eşti foarte empatică cu cel de lângă tine, atât de mult încât el are impresia că îi ghiceşti gândurile şi că îl cunoşti mai bine decât se cunoaşte el pe sine.

Săgetător: nu ai nevoie de mult exerciţiu, pentru a-ţi antrena intuiţia. În cazul tău, totul se petrece natural. De ce? Pentru că ai un optimism nativ, care îţi permite să vezi lucrurile mai clar decât cei din jurul tău. Mulţi numesc această seninătate intuiţie…

Capricorn: studiază intens numerologia! Prin intermediul cifrelor şi numerelor poţi face corelări valoroase care să îţi prezică ce se va întâmpla în viitor. În cazul tău intuiţia se manifestă prin estimări şi mergi la sigur aproape de fiecare dată.

Vărsător: intuiţia ta izvoreşte chiar din astrologie. Studiul planetelor şi al semnelor zodiacale te ajută să înţelegi mai bine arhetipurile umane în funcţie de momentul naşterii. Astfel, poţi descoperi detalii interesante despre oamenii din jurul tău.

Peşti: semn de apă, această zodie îşi găseşte inspiraţia contemplând valurile şi unduirile apei. Ea este sursa intuiţiei tale, aşa că stând pe malul unei ape, în linişte, vei găsi răspunsurile la întrebările care te frământă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!