Adevărul crud despre fiecare zodie

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 16 martie 2020, 18:04

Balanță

S-ar putea să fii un sociopat! Oamenii te plac pentru că reușești să ghicești ce vor să audă și le oferi asta, gândindu-te cum îi vei putea folosi în avantajul tău. Manipulezi pe toată lumea cu o mână delicată, astfel că nimeni nu se prinde. Pari o persoană plină de substanță, dar ești goală pe dinăuntru, nu ai sentimente și nu faci nimic, decât dacă știi că vei putea beneficia de asta la un moment dat. Poate fi ceva mai rău de atât?

Scorpion

Tu ești un monstruleț răzbunător și toată lumea are de suferit din cauza temerilor tale. Nu ai încredere în nimeni și îi ataci pe toți, înainte să aibă ei ocazia să o facă. Îți place să îi vezi pe ceilalți cum suferă, pentru că ai impresia că ești mai bun decât toată lumea și meriți mai mult. Otrăvești totul în jurul tău, dar răutatea ta se va întoarce la tine, în cele din urmă!

Săgetător

Nimeni nu simulează inteligența mai bine ca tine. Nu faci decât să spui exact același lucru pe care l-ai auzit la alții, pe un ton mult mai profund și înțelept. Uneori exagerezi, pentru a părea mai interesant, dar dincolo de aceste vorbe frumoase, nu ai nimic. Nu ți se întâmplă nimic interesant și până la urmă te vei plictisi și tu de tine!

Capricorn

Tu ești un vânător de oportunități și ai vinde pe oricine, doar să mai urci o treaptă pe scara profesională. Ești foarte egoist și obsedat de statut, iar aceste ambiții te fac foarte periculos.

Vărsător

Ești o persoană atât de banală, încât ai face orice ca să ieși din mulțime. Ești capabilă să îndepărtezi pe toată lumea din jurul tău, doar pentru ca ceilalți să spună despre tine că ești diferită. Ești genul ăla care postează citate despre cât de puțin îi pasă de lume și așteaptă like-uri în fața laptop-ului.

Pești

Tu înoți în dramă! Adori să te victimizezi și nu ai curaj să îți spui niciodată punctul de vedere sau să îți ceri drepturile. Te plângi toată ziua de viața ta, dar nu faci nimic să o schimbi, pentru că ți se pare prea mult de muncă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!