A ascuns niște cutii în pod timp de 40 de ani. Când soțul le-a văzut în sfârșit, a izbucnit în lacrimi

Povestea conținutului acestor cutii a început în anul 1975. Bill și Kristen erau doi tineri îndrăgostiți din New York, care au decis să își petreacă vacanța undeva departe de aglomerata metropolă.

Romantic incurabil, Bill i-a dat lui Kris un șervețel, pe care scria: „Ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc, draga mea”. La sfârșit desenase semnul infinitului.

De atunci, bărbatul a creat o tradiție din a-i dărui soției în fiecare zi câte o scrisoare de dragoste, fiecare sfârșindu-se mereu cu semnul infinitului.

Însă ceea ce a nu a știut bărbatul este că soția lui a păstrat toate biletele și scrisorile pe care i le-a scris. De-a lungul timpului, s-au strans nu mai puțin de 25 de cutii pline cu scrisori de dragoste în pod.

La aniversarea de 40 de ani de căsătorie, Kris a decis să îi arate lui Bill conținutul cutiilor. Când a văzut scrisorile, bărbatul s-a emoționat până la lacrimi. Soții Bresnan au petrecut toată acea seară de sărbătoare intimă citind mesajele, amintindu-și de toate lucrurile pe care le-au trăit împreună în ultimele patru decenii.

„Aceste scrisori sunt mărturia iubirii noastre. În cei 40 de ani nu ne-am certat niciodată, deși au fost momente în care am avut păreri diferite. Dragostea este ca un pod care trebuie zidit zilnic din ambele părți. Secretul este că trebuie să muncești pentru o relație mereu și nu merge niciodată la culcare supărat. Vorbește despre orice. Totul trebuie rezolvat înainte de sărutul de noapte bună”, a spus bărbatul.

De-a lungul timpului, Bill Bresnan i-a scris soției sale, Kristen Bresnan, în jur de 10.000 de scrisori de dragoste.

Citește și – A aflat că își pierde memoria și i-a trimis soției cea mai emoționantă scrisoare de dragoste

Citește și – „Sunt nebun după tine”. Scrisoarea secretă a lui Michael Jackson către Lisa Marie Presley

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Jurnalul.ro
Observator.tv
Eva.ro
Loading...
Recomandari
Evz.ro
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Divertisment
Vă recomandăm: