Vrei să slăbeşti sănătos până la vacanţa de vară? Cum poţi face asta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 06 mai 2015, 11:30
Vacanţa de vară este unul dintre cele mai aşteptate concedii şi, ca în fiecare an, îţi doreşti să arăţi cât mai bine în momentul în care vei face primul pas spre plajă. Şi asta nu înseamnă că trebuie să îţi iei la revedere de la frigider şi să te supui la chinuri, ci doar să faci anumite lucruri cheie ce te ajută să îţi remodelezi corpul.

Iată cinci lucruri pe care le poţi face pentru a slăbi până la vacanţa de vară:

  • Mănâncă puţin şi des

Mesele scurte şi dese, cheia marilor… slăbiri! Ca să slăbeşti, nu trebuie să îţi supui organismul la tortură, privându-l de mâncare. Ba dimpotrivă, trebuie să îi oferi mese cât mai dese, însă mai puţin consistente decât de obicei, în cazul în care îţi era caracteristic să iei mese copioase. În felul acesta, îţi vei accelera procesele metabolismului.

  • Masaj anticelulitic

O metodă extrem de eficientă pentru a-ţi tonifia rapid corpul este masajul anticelulitic, care are rolul de a subţia ţesutul adipos, ajută la circulaţia sângelui şi la eliminarea toxinelor, aşa că, după numai câteva şedinţe, vei vedea cum corpul tău va arăta mai bine. Poţi găsi un pachet potrivit pentru tine la Simone Beauty Center, unde există diverse tratamente corporale pentru diverse tipuri de organism.

  • 30 de minute de sport în fiecare zi

Jumătatea de oră de mişcare în fiecare zi nu este o legendă. Chiar dacă nu ai timp să mergi la sală, profită de orice ocazie pentru a te mişca, iar rezultatele vor apărea. Mergi pe jos la serviciu, nu mai folosi liftul, ieşi în parc, fă abdomene acasă!

  • Apa caldă cu lămâie

Dacă bei în fiecare dimineaţă apă caldă cu lămâie, vei avea parte de un „boost” de energie şi vitamine, te va ajuta să elimini toxinele din organism, odată cu grăsimea în exces. Acest obicei este una dintre cele mai simple şi utile metode de detoxifiere şi vitaminizare.

  • Sucuri de fructe şi legume

În locul cafelei cu lapte, a sucurilor carbogazoase şi a dulciurilor, obişnuieşte să consumi sucuri din fructe şi legume (într-o combinaţie optimă, astfel încât să nu capete prea multe calorii din cauza fructelor). Ele te vor ajuta să îţi reechilibrezi nivelul glicemic, să ai o digestie mai bună şi să îţi iei doza de vitamine de care ai nevoie.

Sursă foto: www.pixabay.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!