17 vedete care au înfiat copii

Pentru că nu au putut rămâne însărcinate, pentru că au un suflet mare, suficienţi bani şi suficientă iubire pentru a oferi unor mici orfani căldura unui cămin sau pur …
… şi simplu pentru că este la modă, vedetele din România şi din străinătate nu s-au sfiit să facă una sau mai multe adopţii. 

Elena Cârstea

 
O adevărată deschizătoare de drumuri în materie de adopţii în lumea mondenă din România este Elena Cârstea. În 1998 a devenit mămica adoptivă a unei fetiţe de numai câteva luni, Sanda, iar în 1999 a înfiat-o şi pe Adriana.

Luminiţa Anghel

În urmă cu aproape 12 ani, pe vremea când era căsătorită cu Marcel Puşcaş, în cadrul unei emisiuni tv, Luminiţa Anghel l-a cunoscut pe David, un băieţel în vârstă de 2 ani, pe care l-a înfiat imediat.
 
Astăzi ea este şi asistenta maternală a Mariei, fetiţa pe care cântăreaţa şi fostul său iubit, Bogdan Fraedrich, au încercat să o adopte, fără succes însă (din cauza birocraţiei).

Teo Trandafir

Una dintre cele mai mari dorinţe ale omului de televiziune, posibil politician, Teo Trandafir, a devenit realitate în 2004 când a înfiat-o pe Maia, o fetiţă de numai 3 luni. 

Oana Sârbu

Deşi nici ea nu este căsătorită (dar are o relaţie cu Robert Turcescu),  în vara anului trecut, Oana Sârbu, în vârstă de 41 de ani, a ales să fie părintele unui copil înfiat, un băieţel pe nume Stelian.

Anca Boagiu

Cu toate că nici ea nu poarta o verighetă pe deget, după ce l-a întâlnit pe Daniel (astâzi în vârstă de 18 ani), la un orfelinat, politicianul Anca Boagiu a ales să fie părinte adoptiv.

Ionel Ganea

Au trecut aproape 13 ani de când fotbalistul Ionel Ganea şi fosta sa soţie au înfiat-o pe Ioana. Deşi iniţial s-au confruntat cu imposibilitatea de a avea copii biologici, la 3 ani de la adopţie, Daniela a adus pe lume un băieţel pe nume George.

Marius Lăcătuş şi Florin Prunea

Alături de soţiile lor, ambii fotbaliştii au adoptat câte o fetiţă.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: