Vedete care şi-au cunoscut partenerii pe internet

De Geo Berciu, pe
Chiar dacă sunt înconjurate de mulţi admiratori, unele vedete au preferat să-şi caute fericirea în mediul online. Iată vedete care şi-au cunoscut partenerii pe internet.

După un divorţ discret, petrecut anul trecut, prezentatoarea tv Magda Vasiliu credea că nu va mai face niciodată pasul cel mare. Destinul a vrut însă altfel, iar iubitul ei a apărut de unde se aştepta mai puţin. „S-a intamplat sa apara Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam in lista de prieteni de pe Facebook. Am inceput sa discutam, dar fara sa ne gandim prea departe”, a povestit în urmă cu ceva timp Magda Vasiliu. De Crăciun, vedeta a primit inelul de logodnă, iar în urmă cu câteva zile, Magda a anunţat că s-a căsătorit cu iubit ei.

magda-vasiliu

Luptătorul K 1, Cătălin Moroșanu trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de soţia lui, Georgiana, pe care a cunoscut-o online în urmă cu 13 ani. „Mi-am cunoscut soţia pe internet, pe vremea aceea exista un canal de chat foarte popular, mIRC. Am început să vorbim acolo foarte mult, iar prima întâlnire reală a fost în parcul din faţa poştei din Iaşi”, a povestit Cătălin Moroșanu în cadrul show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

catalin-morosanu-sotie

Teo Trandafir şi-a cunoscut şi ea fostul soţ, Constantin Iosef, pe Internet. După îndelungi discuţii online, prezentatoarea tv şi-a cunoscut partenerul de discuţii, iar scânteia dintre ei s-a transformat într-o vâlvătaie. Vedeta tv a surprins pe toată lumea cu anunţul căsătoriei ei, dar şi mai tare publicul a fost şocat, după doar şase luni, de divorţul celor doi.

teo-trandafir-fost-sot

Oana Zăvoranu a avut şi ea parte de o poveste de dragoste iniţiată pe internet. „Episodul Tudy” ar putea fi numit acel moment, personajul devenind cunoscut după ce în presă au apărut diverse conversaţii şi filmări în care el apărea în ipostaze sexuale surprinzătoare. Din păcate, aceste informaţii au dus şi la divorţul de fostul ei soţ, Pepe.

oana-zavoranu

Acum are o soţie şi o fetiţă superbe, dar înaintea lor, Connect-R a trecut printr-o relaţie de lungă durată, cu Diana, pe care a cunoscut-o pe internet, după cum singur a dezvăluit.

connect-r-sotie

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!