Vedete care s-au despărţit la începutul anului

De Geo Berciu, pe
Sfârşitul lui 2014 şi începutul anului 2015 a adus la Hollywood câteva surprize în viaţa vedetelor, câteva cupluri renumite alegând să se despartă.

Gary Oldman şi cântăreaţa Alexandra Edenborough divorţează după şapte ani de mariaj, din cauza unor „diferenţe ireconciliabile”, aceasta fiind a patra căsnicie a actorului englez în vârstă de 56 de ani. Artista, cu 20 de ani mai tânără, care a depus actele de divorţ pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, motivele invocate fiind „diferenţe ireconciliabile”, cere ca actorul să îi plătească pensie alimentară şi onorariile avocatului său.

Alexandra-Edenborough-Gary-Oldman-despartiti

Actorul american Matt LeBlanc, celebru pentru rolul Joey Tribbiani din sitcomul „Prietenii tăi/ Friends”, s-a despărţit de prietena sa, Andrea Anders. Vedeta, în vârstă de 47 de ani, a confirmat, prin intermediul unui purtător de cuvânt, că s-a despărţit recent de prietena sa Andrea Anders, cu care avea o relaţie din anul 2006.

Matt-LeBlanc-Andrea-Anders-despartiti

Actriţa Idina Menzel, care a interpretat melodia „‘Let It Go” de pe coloana sonoră a animaţiei „Regatul de gheaţă/ Frozen”, şi soţul său, actorul Taye Diggs, au divorţat în secret. Cei doi au împreună un fiu, Walker, în vârstă de cinci ani, şi, potrivit prietenilor, foştii soţi au rămas în relaţii bune şi se vor implica împreună în creşterea fiului lor.

Idina-Menzel-Taye-Diggs-departiti

Chitaristul american Slash, fost membru al trupei Guns N’ Roses, şi soţia sa, Perla Ferrar, s-au despărţit după 13 ani de căsnicie. Cei doi au mai avut probleme în căsnicie în trecut. Astfel, în 2010, Slash a depus actele pentru divorţ, la Curtea Superioară din Los Angeles, invocând diferenţe ireconciliabile. Totuşi, patru luni mai târziu, chitaristul american a solicitat anularea procedurii de divorţ. Totodată, în 2011, cei doi şi-au reînnoit jurămintele de căsătorie. Acum, însă, cei doi au decis din nou să se despartă.

Slash-Perla-Ferrar-despartiti

Rapperul şi actorul american Nick Cannon a depus actele prin care a cerut divorţul de cântăreaţa Mariah Carey. Mariah Carey şi Nick Cannon au decis să se despartă în vara anului trecut, punând astfel capăt unei căsnicii care a durat şase ani. Nick Cannon a confirmat acea despărţire în luna august. Chiar dacă artista era dispusă să ofere căsniciei o nouă şansă, Nick a depus actele de divorţ încă din decembrie.

Mariah-Carey-Nick-Cannon-despartiti

Magnatul american Elon Musk, cofondator al companiei de plăţi online PayPal, patron al Tesla Motors şi SpaceX, a divorţat pentru a doua oară de actriţa britanică Talulah Riley. „Elon Musk şi soţia sa, Talulah Riley, anunţă că pun capăt mariajului lor, pe cale amiabilă. Domnul Musk a iniţiat procedura de divorţ, pe 31 decembrie, la Los Angeles”, se spune în comunicatul de presă.

Elon-Musk-Talulah-Riley-despartiti

 

(Sursa foto: Hepta)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!