Tutorial video: Cum să-ți faci bucle lejere cu placa

Cine a spus că ai nevoie de un ondulator pentru a-ți face bucle? Urmărește tutorialul nostru video și învață de la Ami (stilist Dalles Go) cum să-ți faci bucle lejere cu placa, în doar câteva minute.

Ai nevoie de placă, pieptăn cu coadă subțire, perie (pentru descurcat), un clips mare și fixativ. Și ceva îndemânare, desigur.Buclele se fac pe părul proaspăt spălat, în care nu ai aplicat produse de styling.

Trasează-ți mai întâi cărare. Împarte apoi părul în secțiuni, începând de la ceafă. Suvițele trebuie să nu fie foarte groase, pentru a putea fi ușor ondulate.

Înfășoară suvița de păr pe placă, având grijă ca vârful să fie în jos. Cu cât tragi mai încet placa peste păr, cu atât buclele vor fi mai definite.
Pentru un plus de volum, pregătește puțin rădăcina părului, trecând cu placa peste șuvița întinsă, de 2-3 ori. Ai grijă să păstrezi sensul coafurii. Când ai terminat de ondulat toate secțiunile, poți trece ușor mâna prin păr, pentru a răsfira buclele și a le conferi un aspect mai aproape de natural. Pulverizează puțin fixativ, pentru a potoli firele rebele și a fixa coafura.

Click pentru clipul video!

Foto și video Robert Hanciarec.

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din yahoo

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: