Trucuri de beauty de la Alina Pușcaș

De Carmen Ștefancu, pe

Însărcinată în patru luni, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 ne-a dezvăluit câteva dintre regulile de frumusețe de care ține cont pentru a fi tot timpul în formă. Printre Alina Pușcaș „odihna și tot ceea ce te poate face fericită sunt cele mai bune trucuri de frumusețe”, ne-a spus ea.

Recomandă-ne o masca sau un tratament de frumusețe pe care le faci singură acasă.
Îmi place să apelez destul de des la gomaj, pentru față și corp. Pentru că sunt adepta metodelor cât mai naturale, folosesc pentru asta banala cafea. Mai folosesc și mierea pentru hidratare sau măștile de fructe proaspete.

Când ai început să te machiezi și ce tip de machiaj foloseai?
Cred că am început să mă machiez pe la 16 ani, dar doar cu rimel. Pe la 18 ani, am avut perioada machiajului strident (râde), pe care nu-l recomand, și care consta în fond de ten, eyeshadow, tuș, rimel, ruj.

Spune-ne care ți se pare cel mai bun truc de beauty care nu dă greș niciodată în cazul tău?
Am observat că odihna și tot ceea ce te poate face fericită sunt cel mai bun truc de frumusețe. Cele două, în combinație, îți conferă o luminozitate pe care, într-o „bad day”, nu ți-o poate oferi nici un machiaj profesional.  

Care e partea corpului căreia îi acorzi cea mai mare atenție?
Cred că cea mai mare atenție o acord feței, pentru că este prima care îmi poate trăda oboseala, înaintarea în vârstă (râde) sau diversele probleme de sănătate. Pe lângă aceste aspecte, fața este cea mai agresată parte a corpului, atunci când vorbim de machiaj zilnic și poluare.

Care sunt produsele cosmetice pe care le iei în vacanță?
În vacanță, renunț destul de ușor la orice fel de make-up, însă nu renunț sub nicio formă la toate cremele pământului cu factor de protecție 30: creme și uleiuri de bronzare, apă hidratantă și fixatoare de bronz, cremă after-sun, cremă intens hidratantă. Folosesc, în general, Piz Buin sau Collistar.

Care e relația ta cu sportul?
În școală sau liceu, nu am simțit nevoia de scutiri medicale, pentru că mi-a plăcut mișcarea. Preferam să chiulesc de la orele de matematică, dar nu de la cele de sport. Sportul mă revitalizează de fiecare dată, motiv pentru care îl practic destul de des. În ultimii ani, m-am concentrat foarte mult pe fitness și voi încerca să continuu cu acest obicei.

Brandurile preferate ale Alinei Pușcaș

Parfumul preferat: Amouage.
Mascara: Estée Lauder.
Cremă de zi/noapte: o dată la trei-patru luni schimb cremele de față. Nu sunt fidelă unei singure mărci, pentru că tenul meu este unul destul de dificil și se obisnuiește prea ușor cu tot ceea „îi servesc” Am folosit Gerovital, Dior, Clarins, Biotherm, Givenchy.
Produse pentru îngrijirea părului: Moroccanoil.
Fond de ten: MAC.
Ruj: MAC, Make-up Forever.
Farduri de pleoape: MAC.
Produse pentru corp: Klorane sau Sabon.
Produsul la care nu ai renunța niciodată: deodorant și pasta de dinți.

Foto: Mihai Stetcu / Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!