Thalia şi-a scos două coaste pentru a arăta mai bine? Vezi imaginile care au dezgustat o lume întreagă

Mitul despre talia de viespe a celebrei Thalia stârneşte de ani întregi controverse, iar până la speculaţii în legătură cu scoaterea unor coaste nu a mai fost decât un pas.
Are un mijlocel ce pare tras printr-un inel, iar acest lucru nu a ferit-o pe Thalia de tot felul de zvonuri. De ani de zile, vedeta este suspectată că ar fi recurs la scoaterea pe cale chirgicală a două coaste pentru a-şi subţia mijlocul, însă ea nu a făcut nici un comentariu. Până acum…

Zilele trecute, un prezentator TV din Filipine a reaprins aceste bârfe, iar reacţia reginei telenovelelor nu a întârziat să apară. Thalia a postat pe o reţea socială câteva imagini cu coastele ei aflate într-un borcan, alături de care a scris: “Pentru fanii mei din Filipine, aici e dovada. Îmi iubesc celebrele coaste şi le-am păstrat în toţi aceşti ani.”

Imediat, comentariile din partea admiratorilor au început să curgă în valuri, oamenii fiind îngroziţi de fotografii. După puţin timp, însă, Thalia a revenit cu o postare care a liniştit spiritele.

Totul a fost doar o glumă, pentru că artista e sătulă de atâtea speculaţii.

Prince a fost prima vedetă care a fost bănuită că ar fi renunţat la câteva coaste. Ulterior, şi despre controversatul Marilyn Manson s-a zvonit că ar fi recurs la această operaţie.
(Sursa foto: Instagram)

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: