Învaţă tehnicile de masturbare ale bărbaţilor

Ţi s-a întâmplat vreodată ca iubitul tău să înceapă să se masturbeze singur pentru a putea ajunge la orgasm, în condiţiile în care tu credeai că-l stimulezi suficient?
Chiar dacă are orgasm în timpul sexului, ai vrea să ştii că atingerile tale îi provoacă plăcere maximă. În cazul în care n-ai reuşit până acum să-i provoci orgasmul doar cu mâinile, fără ajutor din partea lui, noi îţi punem la dispoziţie cele mai eficiente tehnici.

Iată care sunt tehnicile folosite de bărbaţi pentru a se masturba şi a ajunge la orgasm.

Învaţă-le şi suprinde-l pe iubitul tău cu o stimulare de nota 10, care nu necesită niciun fel de garnisire din partea lui!

–    Unii bărbaţi nu fac o mişcare foarte amplă, de sus până jos şi invers atunci când se masturbează. Când penisul este în erecţie, un bărbat poate alege să-l ţină pur şi simplu în palmă şi să  mişte uşor mâna respectivă şi eventual din şolduri, astfel încât capul penisului (la exterior, unde se găseşte frenulum sau “aţa penisului”) să fie intens stimulat.

–    O altă variantă de masturbare a bărbaţilor ceva mai dinamică este cea în care îşi ţin penisul erect în mâna strânsă în pumn, care poate fi ori cu palma în jos şi degetele orientate în sus, ori invers. Prima variantă este mai populară. Tehnica presupune mişcarea pumnului, astfel încât prepuţul bărbatului să se mişte de-a lungul penisului. Deci mâna rămâne practic poziţionată în acelaşi loc, de preferinţă imediat sub capul penisului.

–    Un truc pe care îl practică unii bărbaţi este să îşi folosească degetul mare, atunci când aplică tehnica de mai sus, pentru a apăsa capul penisului. În acelaşi timp, majoritatea bărbaţilor preferă să îşi ţină pumnul astfel încât mişcarea prepuţului să acopere şi să descopere capul penisului în timpul mişcării.

–    O altă tehnică de masturbare a bărbaţilor apelează la formarea unui inel din degetul mare şi degetul arătător. Mişcarea care oferă o plăcere intensă este cea care porneşte de la baza penisului spre cap, mişcare pe care bărbaţii tind să o facă cu putere, strângând cât mai tare penisul. În timp ce unii se opresc cu inelul chiar dedesubtul capului, alţii preferă să îl depăşească.

–    Indiferent ce tehnică foloseşti pentru a-l masturba pe iubitul tău, ai grijă să păstrezi un ritm constant, în funcţie de cât de repede sau lent preferă el să te mişti.

–    Unii bărbaţi îşi măresc plăcerea din timpul orgasmului masturbându-se cu o singură mână iar cu cealaltă trăgând uşor de scrot în jos. Astfel, ei îşi simt lichidul seminal cum urcă şi iese în momentul ejaculării, iar plăcerea este mai intensă.

–    Nu în ultimul rând, lubrifierea contează şi în cazul bărbaţilor. Aşadar, dacă vrei să-i provoci un orgasm intens, alternează stimularea manuală cu sexul oral sau foloseşte nişte lubrifiant.

Află şi câteva tehnici de masturbare reciprocă pentru orgasm simultan!

Foto: Shutterstock

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: