Trupa Taxi lansează un videoclip nou pentru piesa “Ești iubibilă”

Pe 12 septembrie se lansează videoclipul care finalizează “Trilogia celor 2 cuvinte”.
Miercuri, 12 octombrie, trupa Taxi pornește în turneu tv pentru lansarea videoclipului “Ești iubibilă”. O producție Hahaha Production, in regia lui Iulian Moga, cel mai nou videoclip Taxi încheie “Trilogia celor 2 cuvinte”, ce va fi sărbătorită printr-un concert-eveniment, pe 3 octombrie, la Sala Palatului.
“Cele două cuvinte”, “NonStop” și “Ești iubibilă” sunt doar câteva dintre piesele ce vor răsuna pe scena Sălii Palatului, pe 3 octombrie, de la ora 20.00, în cadrul concertului “Taxi – Trilogia celor 2 cuvinte”.
După ce a învățat să spună “Cele două cuvinte”, Taxi le-a rostit “NonStop”. Acum știe să explice și de ce. “Ești iubibilă” răspunde la esențiala întrebare “de ce mă iubești?”. Pentru realizarea videoclipurilor anterioare, trupa a apelat la bărbați celebri, apoi la doamnele din showbiz și mass media. Cine sunt protagoniștii videoclipului “Ești iubibilă” și care este povestea acestuia, veți afla în premieră miercuri, 12 septembrie, la “Neața cu Răzvan și Dani”.
Apoi, pe 3 octombrie, la ora 20.00, sunteți invitați la Sala Palatului din București, la concertul care însumează piesele esențiale din repertoriul Taxi – “Trilogia celor 2 cuvinte”.
Foto:PR
 

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: