Sex: Tipuri de prezervative. Care e cel mai potrivit pentru tine?

Sex

Pe piaţă există mai multe tipuri de prezervative, însă cel mai răspândit este cel din latex. Ca preţ, este cel mai accesibil şi este destul de uşor de produs în masă. Este important să-l ţii aproape atunci când faci sex, ca să eviţi sarcinile nedorite sau bolile cu transmitere sexuală. Iată ce alte astfel de produse poţi achiziţiona:
Latex
Cum spuneam şi mai sus, prezervativele din latex sunt cele mai uşor de găsit, la magazine de cartier, supermarketuri, sex-shopuri şi farmacii. Acestea sunt cele mai folosite şi sunt eficiente atât împotriva sarcinilor nedorite – în jur de 85-90% din cazuri, dar şi împotriva BTS-urilor. Nu trebuie folosite în combinaţie cu uleiuri – de exemplu, un lubrifiant pe bază de ulei – pentru că se topesc.
Poliuretan
Există pe piaţă şi prezervative făcute din poliuretan, create în mod special pentru persoanele care sunt alergice la latex. Fie că tu sau partenerul tău nu suportaţi latexul, asta nu este o scuză să vă protejaţi. Acestea blochează lichidul seminal şi unii viruşi, însă nu toţi.
Sex: Cât de înţeleaptă eşti în pat? Iată ce trebuie să mai ştii
Maţ de oaie
În trecut, până să fie descoperit latexul, prezervativele erau făcute din intestine de oaie. Acestea încă mai există pe piaţă – deşi în România se găsesc destul de greu, însă le poţi comanda de pe Internet – doar că nu sunt eficiente împotriva bolilor cu transmitere sexuală. Nici împotriva sarcinilor, procentajul fiind mai mic decât în cazul prezervativelor din latex.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Sex

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: