Sex: Ce faci dacă are penisul prea mare?

Sex

Chiar dacă natura l-a înzestrat bine şi se poate lăuda cu cel mai mare organ masculin dintre prietenii săi, asta nu înseamnă că are parte de mai mult sex sau de partide mai satisfăcătoare. Din contră, un penis mai mare poate fi prea dureros pentru partenera sa… Dacă te afli într-o astfel de situaţie, iată ce sfaturi dau medicii specialişti:
Vorbiţi despre asta
Înainte să întreţineţi relaţii intime, ar trebui în primul rând să discutaţi despre faptul că are ‘membrul’ prea mare. El trebuie să înţeleagă că te poate răni în timp ce faceţi sex şi că îţi va lua ceva timp până să te obişnuieşti cu mărimea lui.
Dragoste şi sex: 10 lucruri care îţi fac relaţia mai frumoasă
Preludiu
Vaginul unei femei este foarte elastic şi un penis mai mare decât media nu ar fi neapărat o problemă. Totuşi, trebuie să fii excitată la maximum ca actul sexual să nu fie dureros pentru tine. Aşa că un preludiu lung te poate ajuta foarte mult. Din preludiu pot face parte sexul oral sau penetrarea cu degetele.
Greu de imaginat: 3 tabuuri sexuale cel puţin scârboase
Momentul potrivit
În timpul menstruaţiei, cervixul coboară un pic, iar cu câteva zile înainte poţi simţi o durere în timp ce faceţi sex. Ca să nu te incomodeze, prelungeşte preludiul un pic sau roagă-ţi partenerul să fie mai tandru, să se mişte mai încet sau să nu te penetreze foarte adânc.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Sex
Vă recomandăm: