Semne că știi o persoană dintr-o viață anterioară

De Amelia Matei, pe
Ți s-a întâmplat vreodată să cunoști o persoană și să simți că o știi de-o viață? Dacă da, s-ar putea să fie un semn că vă știți dintr-o viață anterioară. Vezi și alte indicii care îți spun că tu și persoana respectivă nu sunteți chiar la prima întâlnire.

Simți o conexiune imediată sau repulsie fără motiv

Când te gândești la oamenii dintr-o viață anterioară, îți vin în minte rudele, prietenii sau oamenii dragi. De multe ori, când întâlnești pe cineva care ți-a fost aproape și într-o altă viață simți o conexiune imediată. Dacă ați fost dușmani sau nu v-ați plăcut, simți o repulsie pe care nu ți-o poți explica. De câte ori te încearcă astfel de sentimente, gândește-te că s-ar putea să te afli în fața cuiva pe care l-ai mai întâlnit pe când trăiai o altă viață.

Aveți o conexiune telepatică

Nu înseamnă că puteți avea conversații telepatice, ci mai degrabă că încep să îți ardă urechile când vorbește despre tine sau invers. Sau te poți gândi la persoana respectivă și să primești un mesaj de la ea sau să te sune. O astfel de legătură este greu de explicat, iar specialiștii susțin că reprezintă un semn că vă știți dintr-o altă viață.

Ai un sentiment puternic de deja-vu

Dacă ai un sentiment puternic de deja-vu când cunoști o persoană, s-ar putea să fie un semn că vă știți dintr-o altă viață.

Îi recunoști ochii

O trăsătură comună a sufletelor pereche este că se recunosc atunci când se privesc în ochi. Dacă te întâlnești cu o persoană pentru prima dată și ai impresia că ai mai văzut acei ochi undeva, s-ar putea să fi avut o experiență comună într-o viață anterioară.

Ai fluturi în stomac

În preajma unei persoane pe care o știi dintr-o altă viață, simți o neliniște care pornește din stomac. Orice ai face, nu prea ai cum să te relaxezi în astfel de cazuri, ești mereu agitată. S-ar putea să fii fericită, dar să existe o teamă inexplicabilă.

Ai o senzație de vină

Când cunoști o persoană dintr-o altă viață, s-ar putea să te simți vinovată față de ea fără motiv. În astfel de cazuri, ai tendința de a face mai mult pentru ea, de a-i da mai mult decât îți oferă. Vrei să ai grijă de ea, să o protejezi, să o faci fericită, pentru că simți că i-ai greșit cu ceva. În astfel de cazuri, este indicat să te ierți, altfel nu vei scăpa de această stare, orice ai face.

Îți este teamă

Poate nu îți amintești prin ce ai trecut tu și persoana respectivă într-o altă viață, dar ceva îți spune să stai departe de ea. Respectă această senzație, pentru evenimentele anterioare au tendința de a se repeta, dacă nu sunt recunoscute și rezolvate. Chiar dacă circumstanțele variază, rezultatele sunt, de multe ori aceleași. Dacă cineva îți inspiră teamă, trebuie ținut la distanță. Fii precaută și ai încredere în intuiția ta!

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!