Schimbă un singur lucru şi slăbeşti. Află secretul care te scapă de kilograme

Ideea unei diete, asociată cu puţin sport şi introducerea unor alimente sănătoase în alimentaţie sună prea complicat? Niciodată nu ai putu să ţii o dietă până la capăt şi la sală nu ai timp să mergi regulat? Acum nu trebuie decât să schimb UN SINGUR LUCRU şi vei slăbi garantat.
Majoritatea femeilor preferă să găsească scuze sau să ţină diete foarte stricte şi periculoase, dar cu rezultate rapide, decât să îşi schimbe stilul de viaţă cu unul mai sănătos.
Recunoaşte că şi tu ai preferat să te înfometezi înainte de concediul din vara asta, pentru ca în vacanţă să poţi mânca la fast food, şi să dai iama prin dulciuri tradiţionale.
Pentru că multe din noi avem această gândire nesănătoasă, află că nu trebuie să te mai stresezi şi că este de ajuns să schimbi un singur lucru din lista de mai jos, pentru a începe să slăbeşti.
În plus, în timp, poate vei fi tentată să încerci şi alte lucruri din listă şi aşa, încet, încet, vei trăi mai sănătos şi mai mult timp.
Alege un singur punct de pe listă şi vei fi surprinsă cât de eficient este acest prim pas în drumul tău spre silueta de vis.

1 Măsoară regulat greutatea, centimetri sau celulita ca să scapi de ele

Este foarte important să ai o unitate de măsură clară şi o idee precisă despre ce vrei să obţii, fie că este vorba să scapi de 4 kilograme în plus, să dai jos 2 centimetri de pe coapse sau dacă vrei să scapi măcar de celulita de pe fese.
Atunci când ai un obiectiv clar şi îţi măsori progresele, ai o idee mult mai clară despre ce funcţionează şi ce nu, ce te ajută să slăbeşti şi ce metode sunt mai eficiente.

2. Fă poze regulat cu progresele obţinute în cura de slăbire

De câte ori nu ai zis „arăt grasă în poza asta”? Fotografiile te ajută să monitorizezi evoluţia dietei şi te ajută pe tine să vizualizezi efectiv cum se topesc kilogramele de la o lună la alta.
Citeşte mai departe şi vezi şi alte metode prin care poţi scăpa de kilograme. Nu trebuie să alegi decât un lucru ca să slăbeşti. Vezi lista în continuare, pe pagina următoare!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sănătate

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: