Sandra Bullock, mesaj emoționant despre adopția fiului ei Louis

De Andreea Catrina, pe
La 51 de ani, Sandra Bullock se consideră o femeie împlinită – are o carieră de succes, un fiu în vârstă de 5 ani, Louis, și, după un divorț tumultuos, se pare că și-a găsit din nou fericirea, în brațele unui fotograf din Los Angeles.

Cu toate acestea, actrița a postat recent un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, în care vorbește despre marea ei nemulțumire – și anume, faptul că oamenii din jur încă o judecă pentru că a adoptat un băiețel, când ar fi putut să aibă propriul ei copil.

Iată ce a scris Sandra pe rețeaua de socializare:

“M-am săturat să îi aud pe toți cei care spun că Louis nu este copilul meu, că nu este sânge din sângele meu. Că eu sunt doar o mamă adoptivă. De fapt, știți ce? Sunt mamă. Atât. Nu mai e nevoie de niciun alt cuvânt. Da, știu că l-am adoptat, că poate nu are ochii mei, că poate nu are zâmbetul meu sau culoarea pielii mele, dar are toată dragostea mea. Mamă este cea care crește, iubește și are grijă de copil. Nu contează dacă mama și copilul au același sânge.

Când îmi strâng copilul în brațe, îi mulțumesc lui Dumnezeu că l-a adus în viața mea. Dacă planurile mele inițiale ar fi fost duse la bun sfârșit și aș fi avut familia pe care trebuia s-o am, poate că nici nu l-aș fi cunoscut pe Louis. Dar trebuia să îl cunosc, trebuia să fiu mama lui. Tocmai de aceea, acum știu de ce s-au întâmplat toate acele lucruri în viața mea. Pentru că totul a dus spre întâlnirea mea cu acest băiețel. Iar el este, din toate punctele de vedere, fiul meu.

Sunt o mamă fericită și împlinită. Dacă mâine m-aș trezi și aș mai avea cinci copii de întreținut aș fi perfect de acord. Pentru că acum știu ce înseamnă să iubești necondiționat pe cineva.

Așa că dragilor, iubiți-vă copiii și fiți fericiți. Să sperăm că mesajul acesta va ajunge și la cei care încă mai consider adopția un subiect tabu și care sunt împotriva ei. E minunat să adopți. Este un dar. O dorință sinceră de a dărui iubire și îngrijire unui copil care are nevoie de o familie”.

sandra bullock si louis

Mesajul postat de actriță a devenit în scurt timp viral pe Internet, jumătate de milion de oameni manifestându-și acordul cu cele spuse de ea.

Mai mult decât atât, mulți dintre fanii Sandrei Bullock de pe Facebook i-au trimis acesteia fotografii cu familiile lor adoptive și mesaje emoționante de susținere.

Într-un interviu acordat recent revistei People, Sandra Bullock a mărturisit că niciodată nu s-a gândit că un copil ar putea s-o facă atât de fericită. “E o onoare să fiu mama lui Louis. Deja a început să-mi pună întrebări serioase, iar eu îi răspund sincer la toate. E minunat. Vreau să fie mereu un om bun, să se transforme într-un bărbat elegant, care să fie bun cu femeile din jurul său și căruia să nu-i fie teamă să-și exteriorizeze sentimentele”.

Foto: Hepta

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!