Remediul tibetan pentru tratarea tiroidei

De Amelia Matei, pe Ultimul update Luni, 13 iulie 2015, 11:55
Glanda tiroidă este cea mai mare a sistemului endocrin, iar atunci când nu mai funcționează bine, îți dă peste cap tot organismul. Îți propunem să încerci un remediu tibetan care ajută la tratarea ei.

Când ai probleme cu glanda tiroidă, este foarte important să mergi la medic, pentru că netratată, duce la probleme grave de sănătate. Pe lângă tratamentul prescris de medic, poți încerca și unul alternativ, inspirat din cultura tibetană. Nu trebuie decât să urmezi câțiva pași simpli.

1. Freacă palmele cu putere, până când simți că s-au încălzit. Ține-le, apoi, pe glanda tiroidă pentru 10 secunde.
2. Înghite-ți saliva de trei ori sau ia trei guri mici de apă.
3. Expiră! Atunci când expiri, înclină-ți capul în față, astfel încât să atingi pieptul cu bărbia. Stai așa câteva secunde, fără să inspiri. Când începi să tragi aer în piept, ridică-ți bărbia și revino la poziția normală. În momentul în care expiri, du din nou bărbia la piept.
4. Atunci când atingi pieptul cu bărbia, încearcă să miști capul la dreapta și la stânga, fără să îți iei bărbia din piept. Astfel îți vei masa glanda tiroidă.
5. Repetă acest exercițiu de 10 ori.

Exercițiul tibetan pentru tiroidă poate fi executat atât din picioare, cât și stând jos. Este necesar să îl faci cât mai des, deoarece îți îmbunătățește starea glandei tiroide, potrivit healthylifetricks.com. Acest remediu este eficient mai ales pentru hipotiroidism și are scopul de a crește circulația în zonă, ajutând la curățarea glandei.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!