Remedii naturiste pentru ovare inflamate

De Amelia Matei, pe
Inflamația ovarelor este o problemă comună în rândul femeilor. Vezi cum poți calma durerea cu ajutorul remediilor naturiste.

Inflamația ovarelor sau anexita se caracterizează prin senzația de căldură și durere în zona inferioară a abdomenului. Uneori durerea este intermitentă, alteori constantă, iar în cazuri rare poate coborî pe coapse. Când devine cronică, această afecțiune scade considerabil posibilitatea de a rămâne însărcinată, potrivit householdphysician.com.

Orice durere din zona pelvină trebuie să te trimită la medic, dar pe lângă tratamentul recomandat de specialist poți încerca și metode naturiste care calmează durerea și disconfortul.

Rețeta tradițională pentru anexită

Adaugă, într-un vas, două mâini de sare și pune-o la încălzit, timp în care trebuie să amestei cu o lingură de lemn, până când nu se mai împrăștie în tavă. Adaugă, apoi, un pic de oțet, până când sarea se umezește și pune soluția obținută într-o cârpă uscată. Strânge materialul, astfel încât sarea să nu curgă, și aplică-l pe zona afectată, potrivit suicineandhealth.com. Aceste comprese trebuie ținute în fiecare seară, înainte de culcare.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!