Prima fotografie cu fetiţa Mirelei Boureanu Vaida

De Geo Berciu, pe
În urmă cu aproximativ trei săptămâni, Mirela Boureanu Vaida a devenit mămică pentru prima oară, iara cum trăieşte cea mai fericită perioadă din viaţa ei.

Nu este de mirare că a dorit să împărtăşească prietenilor ei virtuali fericirea ei, postând o fotografie cu micuţa Carla Maria. Ce-i drept în prima fotografie cu fetiţa ei nu se vede chipul acesteia, ci doar mânuţa pusă pe pieptul fericitei mămici.

mirela-boureanu-vaida-prima-fotografie-fetita 0

Venirea pe lume a micuţei a fost un eveniment teribil de aşteptat în familia prezentatoarei tv. Într-un interviu acordat cu puţin înainte să nască, după ce predase ştafeta emisiunii sale, Mirela dezvăluia cât de emoţioant este şi partenerul ei de viaţă: „Soţul meu vorbeşte singur prin casă: tati o să îţi cumpere şi o să te cochetească şi o să te facă şi o să îţi pună fundiţe”.

mirela-boureanu-vaida-prima-fotografie-fetita 2

Alegerea numelui s-a dovedit o sarcină destul de dificilă, dar, până la urmă s-au decis cu ajutorul familiei. „Am trecut prin foarte multe variante de nume şi am ales Carla Maria Vaida. Eu am tot tras să fie Elena, dar de data asta cred că-i dau partea soacră-mii”,a mai povestit vedeta Antena 1.

mirela-boureanu-vaida-prima-fotografie-fetita 4

Prezentatoarea tv îi dedică tot timpul celei mici, însă, „între două alăptări”, cum singură glumeşti, îşi găseşte momente libere pe care să şi le dedice sportului, mai ales că şi-a propus ca revenirea pe micul ecran să aibă loc rapid „Îmi doresc să stau acasă cu copilul primele două luni cel puţin, după care, dacă totul este în ordine, să încep să mă pregătesc pentru revenirea în emisiune”.

mirela-boureanu-vaida-prima-fotografie-fetita 1

(Sursa foto: Facebook)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!