Poze: 6 vedete din România care arată bine nemachiate

Credeai că vedetele sunt dependente de machiaj? Chiar dacă la TV le vedem mereu machiate, pozele pe care le fac în vacanţă ne dovedesc că arată bine şi naturale. Iată care sunt cele şase norocoase care nu au nevoie de machiaj.

Olivia Steer

Nu ştim dacă look-ul Oliviei Steer se datorează alimentaţiei raw vegan sau pur şi simplu vedeta a avut noroc de un ten frumos. Cert este că arată foarte bine şi fără machiaj.
Olivia Steer

Andreea Ibacka

Andreea Ibacka nu are motive să poarte machiaj în timpul liber. Chiar dacă în poze şi la TV o vedem perfect machiată, ea arată bine şi naturală. Are un ten de invidiat!
Andreea Ibacka

Loredana

Chiar dacă nu mai e o puştoaică, Loredana arată foarte bine fără machiaj, iar aceste poze făcute în vacanţă o dovedesc din plin. Nu-i aşa că arată bine?
Loredana

Roxana Ciuhulescu

Vedeta TV Roxana Ciuhulescu are un chip proaspăt şi pare un pic mai tânără când nu este machiată.
Roxana Ciuhulescu

Anda Adam

Tenul bronzat al Andei Adam nu are niciun defect. Vedeta poate renunţa oricând la machiaj fără să-şi facă griji pentru aspectul ei.
Anda Adam

Amalia Enache

Pe Amalia Enache ne-am obişnuit să o vedem mereu machiată, aşa cum cere meseria ei de prezentator TV. Dar iată că arată bine şi fără stratul gros de fond de ten. Îţi place cum îi stă?
amalia enache

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: