Poze: Vedetele din România la Gala Avantaje Femeia Anului 2012

Vedetele din România s-au reunit marţi seară la un hotel de lux din Bucureşti pentru Gala Avantaje Femeia Anului 2012, care a premiat femei speciale cu rezultate deosebite în diferite domenii. Iată pozele!
Andreea Marin, Daniela Nane, Diana Şucu, Roxana Ionescu, Florentina Opriş şi multe alte vedete au participat marţi seară la Gala Avantaje Femeia Anului 2012, care a premiat femei speciale cu rezultate deosebite în ştiinţă, implicare şi responsabilitate socială, jurnalism social sau promovarea şi apărarea drepturilor femeii.

Unele dintre vedete au înmânat premii unor femeie obişnuite, altele au fost ele însele premiate. Astfel, Andreea Marin a înmânat un premiu pentru proiecte de advocacy şi prevenirea violenţei împotriva femeilor, în timp ce actriţa Daniela Nane a primit un premiu pentru responsabilitate şi implicare socială care i-a fost oferit de prezenttoarea PRO TV Amalia Enache.

Alte femei cunoscute din showbiz şi din lumea afacerilor au fost prezente la eveniment doar pentru a le susţine pe cele care au urcat pe scenă. Dar toate s-au întrecut în toalete sofisticate, de cocktail sau de seară.
Andreea Marin a fost apariţia serii într-o rochie nude strălucitoare, în timp ce alte vedete, ca Mona Nicolici, Daniela Nane sau Diana Şucu au optat pentru ţinute de cocktail. Florentina Opriş a demonstrat încă o dată cât de important este sportul pentru o siluetă frumoasă şi a strălucit într-o rochie albă şi mulată din dantelă.
florentina opris
Vezi mai multe imagini în galeria foto! CLICK AICI!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din yahoo

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: