Poze: Andreea Bănică, într-o rochie superbă la Glam Green Party!

Iată cât de bine a arătat Andreea Bănică joi seară, la Glam Green Party by Unica.ro. Nu-i aşa că este superbă rochia?
Andreea Bănică a avut una din cele mai frumoase apariţii la Glam Green Party by Unica.ro. Vedeta a ales o rochie diafană şi feminină semnată Rhea Costa. A fost o creaţie specială, cu bust din dantelă nude şi fustă din tulle alb, foarte delicat.
Ne place decolteul Andreei, care este foarte sexy, dar destul de discret datorită materialului transparent. Vedeta a purtat accesorii discrete, în ton cu ţinuta. Foarte frumoşi şi bine aleşi sunt pantofii nude.
Vezi în galeria foto ce vedete au mai fost prezente la Glam Green Party! CLICK AICI!
Petrecerea Unica.ro a avut loc joi seară într-o locaţie de lux din Bucureşti şi a inclus mai multe momente speciale, printre care o prezentare de modă Mihaela Drafta şi un moment de dans cu trupa Oanei Ioniţă.Ne-au onorat cu prezenţa cele mai cunoscute nume din showbiz, printre care Carmen Brumă, Anca Rusu, Mihaela Drafta, Roxana Iliescu, Geanina Ilieş, Monica Petrică, Oana Roman, Ozana Barabancea şi multe altele.
Mulţumim sponsorilor Cosmopolis şi Avon.

Parteneri: Gargantua Anniversaire, Jidvei, Santal, Redd’s, Smirnoff, Keune, DEB-Sound, Nalia Varam, One Beat, MRA Models, SLA Paris, Dance Planet, DJ Kahoona şi Beauty Make-up Artistry.
Vezi cum s-a îmbrăcat Andreea Ibacka la Glam Green Party by Unica.ro!
andreea banica

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Modă
Vă recomandăm: