Poze: Prima colecţie Alexandru Ciucu pentru femei. Vezi cele mai frumoase creaţii!

Alexandru Ciucu, cunoscut ca designer de costume masculine, a lansat marţi seară prima colecţie pentru femei. Iată care au fost cele mai frumoase creaţii.
Alexandru Ciucu a prezentat aseară, într-o locaţie d elux din Bucureşti, cea mai nouă colecţia a sa, numită Lady vs Gentleman 2013″. Ţinutele feminine de Business şi Ceremonie reprezintă o premieră pentru designer, care a prezentat până acum colecţiid edicate exclusiv bărbaţilor.
Lady vs Gentleman 2013″ include şi costume masculine de Business, Relax şi Ceremonie. “Ideea lansării unei colectii de damă a pornit ca o provocare, dar și ca o modalitate personală de a complimenta și aprecia femeia modernă, de succes. Muza acestei colecții a fost Coco Chanel, cea care a schimbat definitiv moda feminină și a impus reguli de stil revoluționare. Costumele propuse de mine îmbracă femeia pe care bărbatul dorește să o vadă: interesantă, sigură pe ea, fără însă a uita de eleganţă și feminitate”  a declarat Alexandru Ciucu.
Linia feminină cuprinde cele mai importante elemente ale stilului office: pantalonul, sacoul, rochia, cămaşa, vesta, fusta şi sarafanul. Noutatea vine din alegerea materialelor, a croielii şi a detaliilor, toate fiind de sorginte masculină. Fustele, sarafanul şi rochiile sunt conice, deasupra genunchiului, cu şliţ central sau asimetric, iar sacourile sunt cambrate la unul sau două rânduri, în timp ce pantalonii se opresc deasupra gleznei.
alexandru ciucu

Ca și gamă cromatică, culorile sunt asemănătoare atât pentru colecția feminină cât și pentru cea masculină de business: tonuri de gri perlat, albastru, bleumarin, de la cel mai deschis la cel mai închis. Costumele de ceremonie, parte importantă a colecției “Lady vs Gentleman 2013” au avut ca și culori dominante: negru, bleumarin, bordeaux și maro închis. În privința materialelor, Alexandru Ciucu a utilizat materiale fine, de la lâna australiană S’140 în amestec cu mohair, până la cașmir și țesături vopsite în praf de jad.
La evenimentul de lansare a noii colecţii au participat peste 250 de invitaţi, printre care nume cunoscute din sfera showbiz-ului, a diplomaţiei, a afacerilor, precum şi reprezentanţi a peste 25 de publicaţii şi posturi de televiziune.

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din yahoo

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: