O noua actriţă din România face furori la Cannes! Silvia Busuioc, elegantă la premiera filmului regizat de Mick Davis

De Unica.ro, pe
Actriţa de origine română Silvia Busuioc s-a numărat printre invitaţii de seamă de la premiera de la Cannes a filmului de scurt metraj românesc “Lingura veche” (The Silver Spoon), produs de Dan Drăghicescu şi regizat de celebrul Mick Davis (Modigliani, The Invisible, Another Nine & a Half Weeks).

Filmul de 15 minute îi are în rolurile principale pe Ada Perjoiu şi Sandu Mihai Gruia şi reprezintă România la categoria filmelor de scurt metraj din cadrul Festivalului de la Cannes.

Silvia Busuioc şi-a făcut apariţia la premieră alături de Yvonne Florescu, o măicuţă de origine română în vârstă de 88 de ani, care se numără printre observatorii culturali ai Festivalului de Film de la Cannes. La eveniment, Silvia a ales să poarte o rochie creată de designerul român Stephan Pelger.

Silvia Busuioc la Cannes

Născută la Chişinău pe 7 septembrie 1989, Silvia Busuioc s-a mutat în Italia încă de la vârsta de 16 ani, acolo unde a început să studieze actoria şi a început primele ei proiecte în televiziune. În anul 2013 a fost cooptată ca actriţă principală în serialul de comedie de mare succes “Fuoriclasse”, care a fost difuzat pe Rai Uno până în primăvara acestui an.

În prezent, Silvia locuieşte la Los Angeles, acolo unde a fost acceptată la The Actors Studio, o organizaţie celebră dedicată actorilor profesionişti, condusă în prezent de Al Pacino, Ellen Burstyl şi Harvey Keitel.

Silvia a terminat de curând munca la primul ei film românesc, ce va avea premiera anul viitor. La Cannes, Silvia a primit propunerea de a juca în aceasta vară într-un film american, acesta fiind proiect al actriţei în limba engleză.

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!