Numerologie: Ce spun despre tine Numărul Destinului, Calea Vieţii şi Dorinţa Sufletului

De Unica.ro, pe

Numerele pot avea interpretări mistice. Data naşterii şi numele tău complet vorbesc despr potenţialul tău despre norocu în dragoste şi despre cursul pe care îl va urma viaţa ta.
Numerologia este una dintre ştiinţele mistice vechi, bazată pe simbolurile numerelor.Încă din cele mai vechi timpuri s-a încercat descifrarea vieţii pe baza lor, iar numerologii din China, Grecia antică, Egipt sau din Imperiul Roman s-au bucurat de o mare recunoaştere şi apreciere. Părintele numerologiei este considerat Pitagora, matematician convins că numerele sunt esenţa vieţii şi că toate lucrurile pot fi exprimate în cifre. În primul rând, cu ajutorul numerelor poţi să afli lucruri interesante despre personalitatea ta sau a celor din jur.

NUMĂRUL DESTINULUI

Se calculează adunând numărul literelor din numele întreg şi data de naştere, De exemplu: Ana Ioana Popescu, născută pe 07,03,1979 numărul destinului se calculează astfel: 3(nr, de litere din Ana) + 4 (Ioana) + 7 (Popescu) + 7 (ziua 7) + 3 (luna 03) +1+9+7+9 = 51 = 5+1= 6.

1 Ai o fire independentă, eşti mereu deschizătoare de drumuri, provoci evenimentele şi tii mult la individualitatea ta.
2 Respectul pe care îl arăţi celor din jur îti este ca şi înnăscut. Cooperezi cu plăcere cu restul lumii, te adaptezi rapid şi încerci să eviţi, pe cât posibil, singurătatea.

3 Ai înclinaţii pentru arte şi pentru literatură. Pentru tine e foarte important să poţi exprima ceea ce simţi şi gândeşti. Reuşeşti să te bucuri de lucrurile bune din viată şi nu te laşi doborâtă de ce ti se întâmplă rău.

4 Te afli într-o luptă continuă cu , propriile limite, pe care vrei să le depăşeşti, îti place să ai o viată ordonată şi întotdeauna vrei mai mult,

5 Simţi nevoia de aventură şi temi de monotonie. Esti o ire expansivă şi îti foloseşti libertatea în mod constructiv.
6 Ai simţul responsabilităţii foarte dezvoltat, doreşti să îi protejezi şi să îi îngrijeşti pe cei din jur. Echilibrul este un element esenţial în viata ta.

7 Eşti înclinată spre analiză, studiu şi meditaţie. Cauţi înţelegerea în relaţia cu ceilalţi, iar în general sentimentul de bază e curiozitatea.

8 Nu îţi e inde-ferentă poziţia socială, de aceea te şi implici pe acest plan. Ai aspiraţii către averi mari.

9 Te caracterizează altruismul şi vrednicia. Eşti o persoană creativă, dar care nu se teme de obligaţii şi responsabilităţi.

Cât eşti de creativă? 1 3 6 9

Numerele cu cel mai mare potenţial de creativitate sunt 1,3,6 şi 9. În timp ce la cei din categoria 1 creativitatea se exprimă prin proiecte inovative şi noi metode de abordare, la persoanele din categoria 3 aceasta se concretizează în proiecte artistice, cum sunt cântatul, dansatul, pictatul sau scrisul, Cei din categoria 6 au un simt foarte dezvoltat pentru estetic şi organizarea spaţiului, pe când persoanele aparţinând categoriei 9 se simt în largul lor în domeniul muzical şi literar, insistând pe nuanţe şi subtilităţi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!