Mica de la “Abracadabra”, internată în stare gravă. Are ciroză în stadiu avansat!

Marian Râlea (55 de ani) sau Magicianul, cum i-a rămas porecla actorului în urma rolului din emisiunea “Abracadabra” (PRO TV), a fost ani la rând idolul copiilor, căci cu ajutorul jobenului şi al pelerinei el îndeplinea orice dorinţă. Doar într-o secundă.

Dacă ar avea şi în realitate aceste puteri supranaturale, Marian ar face tot posibilul să o vindece pe Mica, fosta lui colaboratoare, care a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: ciroză în stare avansată.
La aflarea veştii că Mica (pe numele real Michaela Niculescu), fetiţa cu care a colaborat pentru celebra producţie “Abracadabra”, se află acum pe patul de spital, Marian Râlea a fugit într-un suflet să o viziteze la Fundeni, unde este internată. “Am aflat azi dimineaţă. Nu ştiam nimic despre starea ei. Ne-am mai întâlnit, dar nu anul ăsta, şi era o fire tonică. Sper să se mai poată face ceva pentru ea”, a afirmat el aseară, cu tristeţe în glas, la Acasă TV.
Medicul Irinel Popescu, specialist în hepatologie la spitalul Fundeni, unde se află internată Michaela Niculescu (31 de ani) a recunoscut pentru Libertatea că vedeta suferă de o boală care i-a slăbit foarte mult organismul: “Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant”, ne-a spus acesta.
Vezi pe libertatea.ro ce au declarat foştii colegi ai Micăi de la “Abracadabra”!

Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Libertatea
Avantaje
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete
Vă recomandăm:
?>