Mica de la “Abracadabra”, internată în stare gravă. Are ciroză în stadiu avansat!

Marian Râlea (55 de ani) sau Magicianul, cum i-a rămas porecla actorului în urma rolului din emisiunea “Abracadabra” (PRO TV), a fost ani la rând idolul copiilor, căci cu ajutorul jobenului şi al pelerinei el îndeplinea orice dorinţă. Doar într-o secundă.

Dacă ar avea şi în realitate aceste puteri supranaturale, Marian ar face tot posibilul să o vindece pe Mica, fosta lui colaboratoare, care a fost diagnosticată cu o boală incurabilă: ciroză în stare avansată.
La aflarea veştii că Mica (pe numele real Michaela Niculescu), fetiţa cu care a colaborat pentru celebra producţie “Abracadabra”, se află acum pe patul de spital, Marian Râlea a fugit într-un suflet să o viziteze la Fundeni, unde este internată. “Am aflat azi dimineaţă. Nu ştiam nimic despre starea ei. Ne-am mai întâlnit, dar nu anul ăsta, şi era o fire tonică. Sper să se mai poată face ceva pentru ea”, a afirmat el aseară, cu tristeţe în glas, la Acasă TV.
Medicul Irinel Popescu, specialist în hepatologie la spitalul Fundeni, unde se află internată Michaela Niculescu (31 de ani) a recunoscut pentru Libertatea că vedeta suferă de o boală care i-a slăbit foarte mult organismul: “Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant”, ne-a spus acesta.
Vezi pe libertatea.ro ce au declarat foştii colegi ai Micăi de la “Abracadabra”!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: