Madonna, apariţie scandaloasă la Premiile Grammy

De Geo Berciu, pe
Nici un element care poartă eticheta de provocator sau scandalos nu i-a scăpat madonnei, iar recenta ei apariţie al Premiile Grammy 2015 demonstrează din plin acest lucru.

Premiile Grammy 2015 a fost ocazia perfectă pentru ac criticii de modă să se delecteze cu o mulţime de ţinute remarcabile, însă outfitul Madonnei le-a eclipsat de deaparte. Descrisă drept o „apariţie de cabaret de pe vremea Republicii de la Weimar” sau o combinaţie între „un matador şi Mad Max” sau ca o „femeie de 56 de ani care ştie ce vrea”, regian muzica pop a fost în centrul atenţiei cu outfitul ei Givenchy, punându-le în umbră chiar şi pe mai tinerele Rihanna, Taylor Swift sau Kim Kardashian, apariţiile de senzaţie ale serii.

madonna-grammy-2015 1

Stilul burlesc adoptat i s-a potrivit mănuşă Madonnei, un adevărat simbol al reinventării scenice. Evident, ca şi cum ţinuta ei cu influenţe spaniole, cu corsetul care îi evidenţia în mod exagerat sânii, nu era de ajuns, vedeta şi-a şocat audienţa ridicându-şi rochia şi arătându-şi posteriorul în cel mai sfidător mod cu putinţă pe covorul roşu.

madonna-grammy-2015 2

Bineînţeles că nici prestaţia ei de pe scena Grammy, unde a interpretat piesa „Living For Love” nu s-a lăsat mai prejos.

madonna-grammy-2015 3

Madonna a apărut pe scenă într-o costum roşu, inspirat de ţinutele matadorilor, înconjurată de dansatori costumaţi în mibotauri din legendele Greciei Antice, cu care a mimat scene fierbinţi de amor.

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!