Lady Gaga, dezvăluiri cutremurătoare: violată la 19 ani

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 19 ianuarie 2015, 11:26
Lady Gaga a făcut dezvăluiri cutremurătoare într-un interviu recent, acordat lui Howard Stern: a fost violată la 19 ani.

Chiar dacă, până acum, Lady Gaga nu a vorbit despre acest episod traumatic din viaţa ei, este conştientă că experienţa neplăcută prin care a trecut la 19 ani şi-a pus amprenta asupra ei.

„Am trecut prin nişte lucruri îngrozitoare, de care pot să râd acum, pentru că am participat după aceea, de-a lungul anilor, la multe sesiuni de terapie psihologică, fizică şi emoţională, pentru a mă vindeca”, a declarat Lady Gaga în acel interviu.

lady-gaga-violata

Artista a mărturisit că trauma a inspirat-o să compună cântecul „Swine”, care a fost inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei americane, „Artpop”. Cântăreaţa a spus că acel cântec „vorbeşte despre viol, e un cântec despre demoralizare, despre furie, mânie şi pasiune”.

După aproape 10 ani de la acea agresiune, Lady Gaga spune că ar fi în continuare foarte speriată dacă s-ar întâlni din nou cu agresorul ei: „Nu ştiu cum aş reacţiona. Aş fi terifiată. Aş paraliza. L-am văzut o dată într-un magazin şi am rămas paralizată de frică. Abia la câţiva ani după aceea mi-am spus: «Asta a fost o prostie!»”, a adăugat vedeta americană.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!