Informații pe care să nu le divulgi pe Facebook

Facebook-ul este una dintre cele mai cunoscute rețele de socializare și are milioane de membri. Deși este amuzant să postezi tot felul de imagini și status-uri amuzante, unele lucruri ar trebui ținute pentru tine. Vezi care sunt informațiile care nu au ce să caute pe timeline-ul tău.

Data și locul nașterii

Probabil te simți bine când toți prietenii tău îți scriu „La mulți ani” pe Facebook, însă ar trebui să te gândești de două ori, înainte să faci publică ziua ta de naștere. Specialiștii susțin că o astfel de dezvăluire este la fel de riscantă precum publicarea informațiilor tale financiare. Hoții pot afla numeroase informații despre tine știindu-ți data și locul nașterii. Lasă acea rubrică necompletată, pentru că oricum prietenii buni știu când este ziua ta și te vor suna.

Adresa ta

Adresa la care locuiești este o informație pe care ar trebui să o cunoască doar rudele și oamenii foarte apropiați din viața ta. Numeroase jafuri au avut loc după ce hoții au aflat de pe Facebook unde locuiește o persoană, așa că dacă ai trecut-o deja, este momentul să o ștergi.

Citește și: Ce să nu postezi niciodată pe Facebook

Numărul de telefon

Ai mare grijă unde îți scrii numărul de telefon! Dacă nu vrei să te sune necunoscuți sau prieteni ai prietenilor, nu îl trece pe Facebook.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: