Factori care determină de cine te îndrăgostești

De Consuela Stratulat, pe
Dragostea nu apare la întâmplare. Află care sunt factorii care stabilesc de cine te îndrăgostești.

Ce mănânci

Un studiu citat de womenshealth.com a arătat că dieta are un rol forte important, când vine vorba de cine te îndrăgostești. Cercetătorii au stabilit că femeile sunt mai atrase de bărbații care consumă carne decât de vegetarieni, în timp ce ei preferă femeile vegetariene.

Lacrimile

Un studiu din 2011 a arătat că bărbații se simt mai puțin atrași sexual de femeile care plâng. Cercetătorii au observat că nivelul de testosteron scade, atunci când se uită la o față care plânge.

Mirosul emanat de corp

Mirosul emanat de corpul fiecăruia este un factor foarte important când vine vorba de atracția dintre doi oameni. Femeile sunt mai atrase de bărbați care miros diferit de ele, iar acest lucru este valabil și invers.

Anticoncepționalele

Femeile care iau anticoncepționale preferă bărbații ale căror fețe nu sunt foarte masculine, potrivit cercetătorilor. Aceste pilule le schimbă și preferința pentru mirosuri, astfel că ajung să fie atrase de bărbați care au un miros asemănător cu al lor.

Fizicul părinților tăi

Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea Sf. Andrew a arătat că oamenii au tendința de a se îndrăgosti de persoane care au acceași culoare a ochilor ca a părintelui de sex opus. Un motiv ar fi faptul că rasa umană este mai atrasă de ce i se pare familiar.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!