Dragoste sau tabu? Fă sex ca vampirii

Sex

Partea a doua a filmului Twilight-Breaking Dawn urmează să aibă premiera cât de curând, iar fanii o aşteaptă cu sufletul la gură. Mai mult, în această peliculă vor apărea scene de dragoste între vampiri, ce vor fi probabil foarte fierbinţi – destul cât să-ţi imaginezi şi tu, măcar o dată, că faci sex cu sex-simbolul Edward Cullen. Iată câteva idei care te pot ajuta:
Aprinde lumânări
Oricine arată bine în lumina caldă a lumânărilor şi atmosfera va fi cu atât mai plăcută dacă acestea au arome de vanilie sau mere verzi. Aşa că aprinde cu grijă câteva lumânări în dormitorul vostru, pentru a creea o atmosferă intimă şi foarte primitoare.
Preia controlul
Dacă am învăţat un lucru din filmele Twilight, acela este că femeile-vampir deţin întotdeauna controlul şi au foarte multă încredere în propriile puteri. Dacă în mod normal nu te simţi aşa când faci sex cu iubitul, te poţi gândi că interpretezi un rol. Amândoi veţi avea de învăţat ceva din această experienţă şi cu siguranţă amândoi vă veţi simţi bine.
Rupe hainele de pe el
Vampirii fac ce vor, aşa că dacă nu mai ai răbdare să-l dezbraci în mod normal, pur şi simplu rupe-i hainele de pe el, trage-i pantalonii jos dintr-o singură mişcare, apoi impinge-l pe pat şi sărută-l nebuneşte.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Loading...
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Sex

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: