Dieta cu ulei de cocos îţi micşorează talia

De Geo Berciu, pe
Uleiul de cocos, recunoscut pentru proprietăţile sale benefice pentru sănătate, ar trebui să se regăsească în bucătăriile tuturor celor care vor să dea câteva kilograme jos.

Uleiul de cocos conţine o formă unică de grăsimi saturate, cunoscute ca trigliceride cu lanţ mediu (MCT). Spre deosebire de alte grăsimi saturate, MCT sau acizii graşi energizează organismul şi nu îngraşă.

dieta-ulei-cocos 1

Un studiu publicat în 2011 de National Center for Biotechnology Information Pharmacology a constatat o reducere în circumferinţa taliei de 2,5 cm după o cură de patru săptămâni cu 30 ml de ulei de nucă de cocos luat pe zi. Participanţii la test nu au făcut exerciţii fizice şi nu au ţinut vreo dietă restrictivă. Cu toate acestea, ei au pierdut o cantitate substanţială de grăsime abdominală, prin simpla adăugare a uleiului de nucă de cocos în dieta lor.

Eine junge, schlanke Frau in Jeans mit Massband nach erfolgreicher Di‰t

Ba mai mult, o dată cu introducerea uleiului de cocos în dieta ta, vei observa şi efetele secundare minunate ale acestui aliment-minune: sistemul imunitar puternic, nivelul colesterolului scăzut, protecţie cardiovasculară ridicată, menţinerea sănătăţii glandei tiroide, consolidarea rezistenţei osoase, încetinirea efectelor îmbătrănirii.Cel mai important este sa ca uleiul de cocos pe care urmează să-l alegeţi să fie presat la rece, nu hidrogenat.

dieta-ulei-cocos 4

Una dintre adeptele celebre ale dietei cu ulei de cocos este Jennifer Aniston, care a dezvăluit într-un interviu că acest ingredient nu-i lipseşte din meniu în nici o zi.

dieta-ulei-cocos 2

(Sursa foto: Hepta, Northfoto)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!