Cum te influențează zodia mamei tale

De Amelia Matei, pe
Nu doar zodia ta îți influențează destinul, ci și zodia mamei tale. Află cum!

Berbec

Dacă mama ta este Berbec, probabil te-a învățat că atunci când ți se închide ușa în față, trebuie să intri pe geam. Puternică și sigură pe ea, ți-a spus întotdeauna că în viață nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Tot de la ea ai învățat ce înseamnă curajul și cum să îi faci pe ceilalți să te respecte. Ai toate motivele să fii mândră de ea.

Taur

De la mama Taur înveți cât de importantă este familia și cât de răutăcioși sunt egoiștii. Ea ți-a explicat că nu trebuie să le întorci spatele oamenilor care au neovie de ajutor și că nu întotdeauna este bine să te gândești doar la tine. Datorită ei ai devenit femeia caldă și bună care ești astăzi și pe care toată lumea o iubește!

Gemeni

Mama Gemeni ți-a arătat multă dragoste și te-a făcut să crezi că ești mai bună decât alții. Nici nu avea cum altfel, ținând cont de faptul că ea are aere de superioritate. Nu a fost, însă, un lucru rău, pentru că astfel ai învățat să pui mai mult preț pe tine și să îi faci întotdeauna pe ceilalți să te respecte.

Rac

Dacă mama ta este Rac, ai devenit, probabil, o femeie caldă, iubitoare și mereu atentă la nevoile celor din jur. Ea și-a dorit mereu ca tu să fii fericită și să faci ce îți place și a făcut tot ce a putut ca să se întâmple asta. Cu atâta sprijin, nu este de mirare că ai impresia că poți schimba lumea cu zâmbetul pe buze!

Leu

Mama Leu este orgolioasă, ambițioasă și foarte interesată de aspectul fizic și de opinia celorlalți. Te-a învățat să nu ieși din casă nemachiată și să nu lași pe nimeni să fie mai bun decât tine. Ai devenit, astfel, o femeie extraordinar de frumoasă, dar care deschide ușile folosindu-și creierul, nu fizicul. Mama ta merită toate laudele!

Fecioară

Dacă mama ta este Fecioară, ai devenit, probabil, cea mai ordonată femeie din gașca ta de prietene. Ea te-a învățat să ai camera mereu curată, să fii respectuoasă și să faci întotdeauna ce este corect. Așa ai deveni o persană politicoasă, responsabilă și foarte sigură de ce vrea în viață!

Balanță

Mama Balanță este calmă și reușește de fiecare dată să își controleze emoțiile. Ea te-a învățat să fii o persoană supusă regulilor, dar cu personalitate. De la ea ai învățat dragostea să fii atentă la nevoile celor din jur și să îi ajuți, chiar și atunci când ei nu îți cer asta. Ai devenit o femeie caldă, iar acesta este meritul mamei tale.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!