Cum să-ţi ascunzi firele albe cu cafea

De Amelia Matei, pe Ultimul update Marți, 12 mai 2015, 12:38
Dacă ţi-au apărut deja primele fire de păr alb... sau ai deja mai multe, probabil ştii că singura soluţie pentru a scăpa de ele este vopseaua permanentă. Însă dacă vrei să-ţi păstrezi culoarea naturală a părului, şi totuşi să ascunzi cumva şi firele albe, există un truc simplu şi foarte eficient, bazat pe cafea!

E important de ştiut că nu vei scăpa definitiv de firele albe cu ajutorul acestui truc, însă cafeaua le va da o nuanţă de şaten deschis, iar ele vor fi practic camuflate. Acest truc pe bază de cafea poate fi folosit de oricine, indiferent de nuanţa părului, pentru că şatenul rezultat se va potrivi şi la blond, roşcat sau brunet. E vorba de doar câteva fire, însă dacă acestea sunt albe ies mult mai mult în evidenţă.

Uite cum se prepară tratamentul pe bază de cafea pentru firele albe

Conform portalului livestrong.com, primul pas este să prepari un ibric de cafea tare (aproximativ 300-400 ml.). Las-o să ajungă la temperatura camerei, apoi spală-ţi părul ca de obicei cu şampon şi balsam. Pe părul umed, după ce te-ai spălat, aplică cu grijă cafeaua şi masează părul între palme. Repetă procedura până când foloseşti toată cafeaua. Apoi stoarce uşor părul şi prinde-l cu un prosop. Aşteaptă 20-30 de minute şi clăteşte-te cu apă curată.

Dacă repeţi procedeul de două ori pe săptămână, în scurt timp firele tale albe vor deveni cafenii.

Foto: femeie zâmbitoare care bea cafea/ Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!