Cum începi o partidă de sex BDSM

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 11:29
Sex

Odată cu popularizarea seriei de cărţi Fifty Shades of Grey, fetişurile de tip BDSM (bandaj, disciplină / dominanţă şi sado-masochism) nu mai sunt atât de tabu, ci chiar au devenit un subiect de interes în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Dacă eşti şi tu interesată de astfel de partide, iată cum poţi începe:
Specialiştii sunt de părere că o astfel de experienţă este prielnică nu doar pentru a explora mai multe aspecte psihosexuale din viaţa ta, ci şi ca să scapi de inhibiţii, să înveţi lucruri noi despre tine şi despre partener şi să ieşiţi din monotonie. Important este să ai încredere în tine şi să arăţi asta, să nu te simţi jenată de nimic.

Ce este BDSM şi ce presupune

Pe scurt, pe lângă detaliile de bandaj, disciplinare şi sado-masochism, BDSM înseamnă dominarea partenerului, pe de o parte, şi renunţarea deplină la control, pe de alta.
Dacă tu, ca femeie, începi să deţii controlul în partidele de sex (însă nu este sănătos să faci asta de fiecare dată), poţi căpăta mai multă încredere în sine şi în celelalte domenii importante din viaţa ta. Important este să ai mintea cât mai deschisă la sexualitate, să ştii să comunici atunci când nu te simţi bine şi să explorezi cât mai mult.
Află mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!