Cosmina Păsărin şi Dalia Puşcă în locul Alinei Sorescu

După plecarea Alinei Sorescu şi odată cu noua grilă de programe a postului TVR2, emisiunea “Întâlnire pe 2” revine din 1 martie într-o nouă formulă şi cu gazde noi, Cosmina Păsărin…
…  şi Dalia Octavia Puşcă.

Difuzată în direct, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10.45, timp de o oră, în emisiunea “Întâlnire pe 2” Cosmina şi Dalia, alături de vedetele invitate in platou, vor dezbate cele mai proaspete evenimente din show-biz.
 
Pe parcursul primei săptămâni, invitaţii emisiunii vor fi cei 16 finalişti care vor concura în Selecţia Naţională Eurovision 2010 ce va avea loc pe 6 martie. Astfel, în fiecare zi veţi face cunoştinţă cu o parte din ei, le puteţi asculta piesele şi afla detalii importante despre cariera şi proiectele lor.

Cu o exeperineţă notabilă în ograda televiziunilor autohtone, ambele prezentatoare sunt optimiste în ceea ce priveşte noul proiect:

“Consider o mare şansă să fiu prezentatoare a acestei emisiuni. Spun asta fiindcă mă identific foarte mult cu profilul emisiunii. Întodeauna am gustat muzica bună şi m-am simţit infinit mai bine atunci când în jurul meu am văzut oameni fericiţi. Sper ca  emisiunea să fie pentru telespectatori o doză zilnică de bună dispoziţie.” a declarat Cosmina…
 
… in timp ce Dalia a ‚inut să precizeze: “Îmi place să cred nostalgic şi visător că acest nou proiect va fi pentru mine o continuare, o întoarcere la matcă şi o dorinţă realizată. Să pot să cânt, să dansez, să vorbesc despre ce îmi place sunt lucrurile care mă fac să mă simt împlinită. Sunt fericită şi când joc teatru şi când  pot povesti despre piese de teatru sau filme. În  plus, să am alături o prietenă şi o colegă, deşi diferită, totuşi foarte asemănătoare mie este extraordinar. Avem preocupări, preferinţe, gusturi şi scopuri comune, dar experienţe profesionale şi de viaţă diferite care se completează excelent…”

Cosmina Păsărin a debutat în televiziune în 2001, cu emisiunea “Zero”, fâcându-se apoi remarcată odată cu emisiunea “Zanga Party”. A jucat în serialele “La Bloc”, “Baieţi Buni” şi “Chiquititas” şi a realizat numeroase pictoriale.

Dalia Octavia Puşcă a debutat în televiziune la vârsta de 18 ani, chiar la TVR, ca prezentatoare a emisiunii de divertisment “Trupa DP2”, a continuat apoi cu “Neaţa”, pentru ca în ultimii 4 ani să o regăsim la pupitrul ştirilor. Dalia cântă, scrie, este actriţă, iar în prezent îi puteţi admira prestaţia în piesa de teatru “Bătrânul” de Maxim Gorki.

Foto: PR

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Vedete

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT!
"Cum să arăți superb vara asta":
14 pagini cu trucuri de la vedete și specialiști despre sport, diete și frumusețe

Vă recomandăm: