Cele 5 fecioare, prietenele mele!

Ce sa faci cand toate prietenele tale sunt nascute in aceeasi luna?! Si toate fecioare, cu spirit critic ascutit, puse pe cautat nod in papura. Ce sa le iei cadou? In fiecare an, cand vine luna august, salariul meu se evapora total.
Dar anul acesta mi-am propus sa fac in asa fel incat sa-mi mai ramana si mie ceva, dar si ele sa fie multumite cu ce le iau. Am intrat pe Clickshop.ro, pentru ca mi-a zis sotul meu ca au preturi foarte bune. Si ce sa vezi… am ajuns la categoria de electrocasnice mici! Va pregatesc eu ceva, domnişoarelor…
Si apuca-te tu Ioano si comanda la electrocasnice mici cu discounturi, ca mai-mai imi venea sa le opresc eu pe toate! Mixere, blendere, masini de facut inghetata… am gasit tot ce vrei! In plus, am putut sa verific stadiul comenzii online, sa stiu fix cand ajunge. Toate produsele sunt nemtesti, ca sa stiu o treaba, plus de asta am primit si tot felul de garantii speciale.
Toate fetele au fost incantate de cadouri si am stabilit ca ne adunam toate intr-o bucatarie sa pregatim cea mai grozava cina, asa, între fete!
 

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Stiri pe scurt

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: