Cele 6 schimbări alimentare care te ajută să slăbești

De Consuela Stratulat, pe
Dietele și sportul nu sunt întotdeauna de ajuns ca să scapi de kilogramele în plus. Află secretele unui bărbat care a reușit să slăbească 100 de kilograme.

În 2001, Jon Gabriel cântărea aproximativ 200 de kilograme și nu reușea să slăbească, în ciuda dietelor pe care le urma. Și-a schimbat total abordarea acestei situații după 11 septembrie 2001, când ar fi trebuit să se afle în unul dintre avioanele deturnate de Al-Qaeeda, care s-a părbușit în Pennsylvania. Atunci a decis că are nevoie de un scop mai mare în această viață și a început să studieze în profunzime ce îi face pe oameni să se îngrașe și cum ar putea să slăbească.

Primul pas: nu te mai înfometa

După multă cercetare, Jon Gabriel a aflat că dietele drastice îi privau organismul de nutrienți importanți, precum omega 3 sau proteine sănătoase, potrivit makeyourlifehealthier.com. În momentul în care a început să le includă în alimentație, a scăpat de poftele pentru junk-food. În plus, a continuad să mănânce alimente procesate.

Repară-ți sistemul digestiv

În urma studiilor sale a mai aflat că sistemul nostru digestiv este foarte complex și îți afectează și personalitatea. A început să consume mai multe probiotice și să se asigure că își ia toți nutrienții necesari. Astfel a reușit să își regleze sistemul digestiv.

Dacă suferi de apnee, tratează-te

Apneea este o afecțiune foarte gravă, care îți dă somnul peste cap, te face să sforăi și îți crește nivelul hormonilor. Gabriel susține că a început să folosească un aparat special, un dispozitiv CPAP , care l-a făcut să se simtă mai sănătos și să mănânce mai puține alimente junk.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!