Ce sucuri naturale îți protejează organele

De Consuela Stratulat, pe
Știm că nu ai timp să gătești de fiecare dată mâncăruri sănătoase sau să mergi la sală, dar ai la dispoziție alte metode care te ajută să fii sănătoasă. Vezi ce sucuri să bei ca să îți protejezi organele.

Inima asigură transportul sângelui și al oxigenului în tot corpul, iar bolile cardiovasculare sunt principala cauză a deceselor din întreaga lume. Dificultățile de respirație, o stare de slăbiciune, amețelile, greața sau transpirațiile sunt un semn că nu mai funcționează bine. La fel de importanți sunt și plămânii, care aduc oxigen în corp și elimină dioxidul de carbon. Plămânii sănătoși te ajută să fii energică, însă atunci când se îmbolnăvesc vei observa o tuse cronică, sânge când tusești sau dureri în piept.
Ficatul este al doilea organ ca mărir și îndeplinește o mulțime de funcții. Problemele digestive, un nivel crescut al glicemiei, problemele sistemului nervos sau un sistem imunitar slăbit pot fi un semn că nu mai funcționează bine.

Și rinichii sunt vitali pentru funcționarea organismului uma. Printre responsabilitățile lor se numără eliminarea toxinelor din sânge, reglarea celulelor roșii sau a tensiunii arteriale. Oboseala inexplicabilă, greața și starea de vomă, dificultățile de respirație sau frisoanele sunt un semn că nu mai funcționează bine.

Pielea este cel mai mare organ și te protejează de microbi. Acneea, punctele negre, ridurile, alunițele sau negii sunt semnele care îți spun că s-ar putea să nu ai o piele sănătoasă.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!