Ce să faci pentru ca parfumul să reziste mai mult pe pielea ta. Trucuri de la un parfumier celebru

Ruth Mastenbroek, un celebru parfumier din Marea Britanie, a dezvăluit pentru DailyMail câteva trucuri eficiente, legate de rezistența parfumurilor pe piele. Sigur că acest lucru ține și de calitatea parfumului, însă dincolo de acest aspect, contează foarte mult zonele pe care parfumul se aplică.

Iată, așadar, unde trebuie să îți aplici parfumul, pentru ca aroma acestuia să persiste întreaga zi!

  • Pe păr. Dacă bunicile noastre ne învățau că nu e bine să ne dăm cu parfum pe păr, iată că Ruth Mastenbroek recomandă acest lucru. S-ar părea că aroma parfumului se absoarbe până la un punct în fibrele firului de păr, iar asta face ca parfumul să reziste mult mai mult.
  • În spatele urechilor. Aici este o zonă de puls, unde temperatura corpului este ușor crescută, ceea ce face ca aroma parfumului să reziste mai mult.
  • În buric. Da, ai citit bine! Chiar dacă pare incredibil, buricul este o zonă mai caldă a corpului, iar asta înseamnă că parfumul va rezista mai mult acolo.
  • Pe glezne. Având în vedere că suntem mereu în mișcare, și gleznele noastre au o temperatură ușor mai crescută, comparativ cu alte zone ale corpului, Ruth Mastenbroek spune că zona este foarte potrivită pentru aplicarea parfumului.
  • Pe partea interioară a coatelor sau la încheieturile mâinilor. Și acolo sunt zone de puls, unde este recomandat să aplici parfumul.
  • În spatele genunchilor. În această zonă venele sunt foarte aproape de piele și temperatura crește ușor de fiecare dată când ne mișcăm. Și aici e bine să aplici parfum.

Foto: femeie frumoasa/ Shutterstock

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Frumuseţe

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: