Ce pâine să mănânci ca să slăbești

De Consuela Stratulat, pe Ultimul update Luni, 02 noiembrie 2015, 10:36
Pâinea este considerată dușmanul siluetei, însă nu ar trebui să o elimini de tot din dietă. Vezi ce tip de pâine ar trebui să mănânci, ca să slăbești.

Sunt multe tipuri de pâine pe piață, însă nu toate sunt un pericol pentru siluetă.

Pâine de ovăz

Pâinea din ovăz este perfectă pentru femeile care sunt la dietă. Este o sursă importantă de carbohidrați care se digeră mai greu și îți oferă o senzație de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Pâine integrală de grâu

Pâinea integrală de grâu conține un complex de carbohidrați și proteine, nutrienți, fibre și o cantitate mică de grăsimi saturate. Este foarte potrivită în dietă, însă ai grijă să citești eticheta, pentru că nu trebuie să conțină aditivi sau conservanți.

Pâine de orez brun

Poate nu știai, dar există și pâine din orez brun. Dacă nu găsești pe piață, o poți prepara acasă, cu făină din orez brun. Este foarte indicată în curele de slăbire, deoarece are puține calorii, un conținut scăzut de zahăr și îți asigură senzația de sațietate pentru mai mult timp. Consum-o cu salate, legume proaspete sau brânză săracă în grăsimi.

Pâine din semințe de in

Pâinea din semințele de in nu este bună doar pentru siluetă, ci și pentru sănătate. Este o sursă importantă de magneziu, potasiu și seleniu și conține, de asemenea, acizi grași și fibre care îți ajută organismul.

Pâine de secară

Dacă o mănânci goală, pâinea de secară va ține departe senzația de foame pentru o perioadă lungă. Este considerată cea mai sănătoasă pâine, deoarece nu balonează și este săracă în calorii.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!