Ce cadouri să nu le oferi niciodată celor dragi

De Geo Berciu, pe
Se apropie Sărbătorile şi o dată cu ele goana pentru cadouri. Numai că, pentru a-i bucura cu adevărat pe apropiaţi, ţine cont rezultatele celui mai recent studiu care ne arată ce cadouri să nu le oferi niciodată celor dragi.

Pentru români, topul celor mai neinspirate cadouri de Sărbători este condus de produsele alimentare (61%), urmate de articolele de papetărie (47%) sau peştii de acvariu (43%).

Nici un cadou în bani oferit celor dragi nu este apreciat, 28% dintre români considerând că un astfel de dar este o dovadă de indiferenţă şi de lipsă de inspiraţie. Ba mai mult, un astfel de cadou ar putea fi chiar un motiv de dispută cu persoana iubită.

Pentru a fi sigur că darul oferit celor apropiaţi este cel potrivit trebuie să ţii cont de trei reguli: celor dragi le place să primească un cadou care să le reflecte dorinţele, să îi surprindă şi să fie atent ales.

Studiul a fost realizat de către Mastercard în 17 ţări, iar rezultatele prezentate mai sus, despre ce cadouri să nu le oferi niciodată celor dragi reflectă concluziile din România.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!