Ce boli vindeci cu folia de aluminiu

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 24 iunie 2015, 13:10
Folia de aluminiu nu este indicate pentru gătit, însă nu este cazul să o arunci. Află ce afecțiuni poți trata cu ajutorul ei.

Durerea musculară sau de oase îți poate da peste cap activitatea zilnică, iar calmantele nu sunt tocmai indicate, din cauza efectelor adverse pe care le au. În loc să dai fuga la farmacie când treci prin astfel de momente, îți propunem să folosești folia de aluminiu. Pune-o pe zona inflamată și ar trebui să scapi de discomfort, potrivit cuisineandhealth.com. Această metodă este folosită de sute de ani, în medicina tradițională chineză și rusă.

Folia de aluminiu calmează orice tip de durere: cervicală, de spate, de brațe, de picioare, de articulții etc. Acest remediu este eficient și în tratarea gutei. Tot ce trebuie să faci este să învelești degetul mare de la picior în folie de aluminiu și să îl bandajezi. Tămăduitorii chinezi recomandă aceaastă terapie timp de 10-12 zile. Aplic-o zilnic pe zona afectată și las-o să acționeze peste noapte. Fă o pauză de 1-2 săptămâni, iar dacă durerea nu trece, repetă tratamentul.

Sursa foto: Shutterstock.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!