Cât de încăpățânați sunt oamenii, în funcție de zodie

De Diana Zagrean, pe
Unii oameni sunt mai încăpățânați ca alții și numai astrele știu cum să le intre pe sub piele și să descifreze tainele îndârjirii lor. Vezi cât de încăpățânați sunt oamenii, în funcție de zodie.

Berbec

Despre berbeci se spune că sunt cei mai încăpățânați oameni din întreg universul, dar nu sunt singurii. Firea lor aprigă și spiritul de conducător sunt de vină pentru atitudinea de ”eu am tot timpul dreptate, prin urmare, trebuie să faceți cum zic eu!”. Berbecul este 95% încăpățânat față de alte zodii.

Taur

Taurii sunt extrem de încăpățânați și nu au răbdare nici să respire câteodată. De fapt, majoritatea problemelor lor li se trag de pe urma acestei lipse de compasiune și răbdare. Au o personalitate vulcanică și se aprind imediat dacă îi contrazici. Taurii sunt 99% încăpățânați față de alte zodii.

Gemeni

Zodia gemeni este una foarte flexibilă. Calea diplomației este prentru ei singura opțiune și nici nu poate fi vorba de încăpățânare în cazul lor. Cu alte cuvinte, să te aștepți ca un nativ din gemeni să te manipuleze până zici ca el, în loc să te înfrunte cu încăpățânare. Gemenii sunt 20% încăpățânați față de alte zodii.

Rac

Racii sunt atât de temători să nu piardă prietenii și persoanele la care țin, încât nu reușesc niciodată să fie cu adevărat încăpățânați. De fapt, lor le este mai ușor să cedeze și să renunțe, decât să lupte pentru ceea ce își doresc. Racii sunt 10% încăpățânați față de alte zodii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!