Care este misiunea ta în viață, în funcție de zodie

De Amelia Matei, pe Ultimul update Vineri, 01 ianuarie 2016, 12:00
Oamenii se întreabă frecvent care este menirea lor, dar răspunsul nu este atât de ușor de găsit. Astrele pot da, însă, un ajutor. Află care este misiunea ta în viață, în funcție de zodie.

Berbec

Ai calități de lider! Ești puternică, încrezătoare în forțele proprii, dornică de reușită, dar ai ceva ce foarte puțini au: blândețe și iubire de oameni. Nu îți arăți această latură decât atunci când poți face o diferență în destinul unei persoane. Misiunea ta este să îi ajuți pe oamenii aflați în nevoie. Ai toate calitățile să reușești, nu le întoarce spatele oamenilor care merită. Intuiția ta te va ajuta să îți dai seama cui trebuie să îi întinzi o mână și cui trebuie să îi întorci spatele!

Taur

Puțini oameni au bunătatea și căldura ta! Nu ești foarte prietenoasă, dar în momentul în care te apropii de o persoană, ești gata să treci prin foc și apă pentru ea. Misiunea ta în viață este să le oferi oamenilor iubire, să îi faci să se simtă în siguranță și să îi ajuți să se ridice. Având în vedere că ești o persoană foarte loială, nu ai niciun motiv să nu reușești!

Gemeni

Misiunea ta în viață este să îi ajuți pe oameni să își recapete optimismul! Ești o persoană inteligentă, pusă pe glume și cu un simț al umorului extraordinar, nimeni nu poate sta supărat în preajma ta. Folosește-te de aceste calități și ajută-i pe ceilalți să vadă partea plină a paharului.

Rac

Trăiești pentru ceilalți! Nu ai liniște, dacă oamenii din viața ta suferă, nu poți să te bucuri de viață, dacă nu știi că cei dragi ție sunt fericiți! Misiunea ta este să îi ajuți pe ceilalți să depășească obstacolele! Nu știi cât de mult contează să știi că cineva este mereu lângă tine, indiferent de situație!

Leu

Pari foarte egoistă și superficială, dar adevărul este că atitudinea ta are doar rolul de a te proteja. Ești un om bun, însă ceilalți nu înțeleg asta pentru că te iubești foarte mult pe tine. Misiunea ta în viață este să îi înveți pe ceilalți să se iubească, să se aprecieze și să aibă încredere în ei. Nimeni nu este mai potrivit pentru asta decât tine!

Fecioară

Nu te poți abține să nu critici și nici nu ar trebui să faci asta. Cineva trebuie să spună lucrurilor pe nume! De cele mai multe ori, toată lumea este de acord cu tine, însă nu toți au curajul să spună. Misiunea ta este să le arăți celorlalți unde greșesc și să le oferi soluții. Să le spui care le sunt defectele, dar să le punctezi și calitățile. Ai puterea de a-i ajuta pe ceilalți să se înțeleagă!

Sursa foto: 123rf.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!