Cadouri elegante, din ceramica, de oferit de Paste

De Unica.ro, pe
Tradiţia spune că şi de Paşte se oferă mici atenţii, aşa că am selectat pentru voi câteva bijuterii rafinate, din ceramică, tocmai bun de oferit cadou.

În lumea minunată a bijuteriilor artizanale nici un material nu este imposibil de prelucrat. Şi dacă am învăţat ceva de când tot purtăm accesorii handmade, e faptul că neconvenţionalul e cel mai bine primit. Cu cât o piesă este mai inovativă şi aparte, cu atât este mai specială.

Poza 2

Cercei JasminBlanc, 32 lei

Pandantiv Looli, 28 lei

Inele Handmademylove, 60 lei

Cadoul perfect – bijuteriile moderne de pe Breslo.ro

De la materialele dure precum, sârma, lemnul, piatra, la cele fragile ca sticla, porţelanul sau hârtia şi până la cele moi ca lâna sau mătasea, toate sunt baze pentru bijuteriile moderne. Aşa că azi am ales cu grijă o colecţie delicată de bijuterii din ceramică din toate magazinele artizanilor de pe Breslo.

Poza 3

Inel Looli, 25 lei

Cercei JasminBlanc, 33lei

Inel Handmademylove, 60 lei

Inel Mufulina, 10 lei

Bijuteriile din lut datează încă din antichitate

Ceramica în domeniul bijuteriilor nu e tocmai o inovaţie, putem găsi bijuterii din lut încă din vremea popoarelor din antichitate; de asemenea, porţelanul e un mare favorit în acest domeniu încă din secolul al 16-lea, când a fost adus din China pe ţărmuri europene. Pe lângă acestea, ipsosul sau pasta ceramică sunt la fel de populare în rândul artiştilor contemporani.

Poza 4

Handmademylove, 80 lei

JasminBlanc, 100 lei

7pisici, 20 lei

TulipsHM, 55 lei

Sunt frumoase, nu? Noi spunem ca sunt cadoul ideal. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, iar bijuteriile sunt lucrate manual în întregime de către creatorii români. Spor la cumpărături!

Poza 5

Pandantiv BluePetal, 18 lei

Broşă Allegria, 23 lei

Cercei Ignaczgabriela, 11 lei

Cercei Atelierulcupovesti, 35 lei

Colier Stanka, 48 lei

Pandantiv Mufulina, 10 lei

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!