Bucură-te de primăvară, alături de revista Unica de aprilie!

Unica de aprilie, la chioșcuri din 24 martie, e plină de surprize dintre cele mai plăcute! Pe copertă o vei recunoaște pe Rucsandra Hurezeanu, doctorița care a transformat calitățile apei minerale de la Herculane într-un brand dermatocosmetic de succes!

Primăvara e momentul în care garderoba ta „înflorește”, așa că ți-am pregătit o selecție de piese vestimentare și accesorii nou-nouțe, în tendințe, dar care promitem să nu-ți afecteze foarte tare bugetul.

Și produsele cosmetice noi sunt prezentate cu generozitate în paginile revistei, iar ca să știi să le folosești corect, am apelat la sfaturile unor make-up artisti renumiți, care ne explică pe îndelete care sunt cele mai frecvente greșeli de machiaj.

Descoperă și principiile nutriției holistice, pe care ți le prezintă două „prietene ale alimentației sănătoase”, Larisa Petrini și Marilena Oprișanu.

Nu i-am uitat pe iubitorii muzicii clasice, pe care Unica îi delectează cu un interviu cu renumitul tenor Alessandro Safina.

Cea mai arzătoare chestiune a zilei, și anume efectul legii antifumat, este descris cu umor de psihologul Miruna Stănculescu, care ne explică de ce este atât de greu să renunți la acest obicei, dar și ce poți face pentru a reuși!

Ca să-ți fie primăvara și mai frumoasă, ți-am pregătit și o agendă a celor mai cool evenimente din următoarea perioadă: îți recomandăm cele mai interesante spectacole, concerte, festivaluri și chiar întreceri sportive.

Și pentru că primăvara aduce mereu vești, din acest număr veți descoperi o rubrică nouă, „Social Media”, în care veți face cunoștință treptat cu cei mai interesanți bloggeri din diferite domenii.

Ca de obicei, revista vine la pachet cu un cadou special de primăvară: o loțiune micelară Ivatherm, pentru demachierea pielii sensibile. Preț special: 14,90 lei!

Vă dorim o primăvară minunată!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Glamour
Elle
Sfatul Medicului
Mai multe din Divertisment

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendințele de toamnă-iarnă 2017-2018 în modă și frumusețe!

Vă recomandăm: